Haussa junioripäällikkö VaLePalle

VaLePa ry on Suomen kehittynein ja tavoitteellisin lentopalloseura. VaLePa tunnetaan edustusjoukkueen huippusuoritusten kautta koko Suomessa ja Euroopassakin. JunnuValepa eli VaLePan juniorijaosto on Suomen suurin lentopallojunioriseura, jonka 300 tyttöä ja poikaa osallistuvat viikoittain seuran harjoituksiin ja peleihin. JunnuValepan tavoitteena on kehittyä, laajentua ja luoda uutta. Tavoittelemme kunnianhimoisesti kehitystä kaikilla mahdollisilla osa-alueilla juniorien ja perheiden parhaaksi yhteistyössä emoseura VaLePan kanssa.

JUNIORIPÄÄLLIKKÖ

Haemme henkilöä osa-aikaiseen tehtävään joko työsuhteeseen tai yrittäjäpohjalta vastaamaan junioritoiminnan kehittämisestä ja junioreiden valmennuksesta sekä yhteistyössä seuran muun organisaation kanssa JunnuValepan hallinnosta. Työssä menestyminen vaatii kokemusta lentopallovalmennuksesta. Arvostamme positiivista otetta, yhteistyötaitoja sekä palavaa halua kehittää toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa VaLePan toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie, 040 531 4595. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.8.2020 mennessä osoitteeseen hanna@valepa.fi.

X