Mestarien liiga ja tiedotustilaisuus

VaLePa lähtee Mestarien liigaan
VaLePa lähtee hallitsevana Suomen mestarina tavoittelemaan paikkaa Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Todennäköisesti VaLePa aloittaa alkusarjan ensimmäiseltä kierrokselta. Mukana on 16 joukkuetta, joista 8 pääsee toiselle kierrokselle. Kolmannella kierroksella on jäljellä 4 joukkuetta, joista 2 parasta pääsee lohkovaiheeseen. 

VaLePan menestymismahdollisuudet ovat nyt paremmat kuin viime kaudella, koska isoimpien lentopallomaiden hopea- ja pronssijoukkueet sijoitetaan suoraan lohkovaiheeseen. 

VaLePan tiedotustilaisuus 26.6. klo 14.00
Mestarien liigan alkusarjan otteluohjelman arvonta on 26.6. Samana päivänä VaLePa järjestää tiedotustilaisuuden klo 14.00, paikka ilmoitetaan myöhemmin. Siellä julkaistaan ensi kauden joukkue, jotain uutta, jotain vanhaa – mielenkiintoista joka tapauksessa. Kiinnostavia kiinnityksiä niin joukkueessa kuin taustajoukoissa. Lisäksi seuralla on vireillä uusia kehityshankkeita. Samalla kuullaan tuoreeltaan VaLePan mestarien liigan otteluohjelmasta.