Olli Kunnari ja Mikko Esko AlfaTV:n ohjelmassa Mestarien Maa

Kolme viikkoa ja päivä on kulunut VaLePan mestaruusvoitosta. Silti lentopallohuuma elää vahvana edelleen. Eilen Tuomas Sammelvuon ja Lauri Kermisen Kuzbass Kemerovo voitti sensaatiomaisesti Venäjän lentopallomestaruuden. Vastustaja Zenit Kazan on voittanut neljänä vuonna peräkkäin Mestarien liigan ja viiden vuoden ajan Venäjän mestaruuden. Ford Store Levoranta SASTAMALA taisteli tiukasti Kuzbass Kemerovoa vastaan CEV Cupin puolivälierässä. 

Huuma jatkuu 25.5. Hakametsän jäähallissa, kun pääsemme ihailemaan mm. Lauri Kermisen otteita Suomeen maajoukkueen paidassa. Ja onhan siellä mukana myös VaLePan pelaajia, niin miehissä kuin naisissa. Lippuja ennakkoon www.seat4.me. Nyt on mahdollista ostaa netin kautta myös VIP-lippuja. VIP-lippuja voi tilata myös minun kauttani mauri.esko@valepa.fi

Tänään saamme palata hetkeksi VaLePan matkaan. Alfa-TV:n ohjelmasarjassa Mestarien Maa ovat mukana Olli Kunnari ja Mikko Esko.

JAKSO 4,  9.5. 2019 klo 21 sekä 13.5. klo 18.30

Mestarien Maa: Hiihtäjän kesäpäivä, Krista Pärmäkoski

Krista Pärmäkosken sydän sykkii Ikaalisille.  Janni Hussi ja Lassi Hurskainen saavat Kristan vieraina kokea, millainen on naishiihdon ykköstähtemme ja miten hän harjoittelee. Myös naapurikunnan mestarijoukkue VaLePa iskee jaksoon oman mausteensa haastamalla Ikaalisen opiskelijat erikoiseen lentismatsiin.Ohjelman juontaa Tapio Suominen.

VIP-Paketti naisten ja miesten otteluihin:

Pre Game

 • Klo 15:00 Tervetuloa
 • Alkumalja
 • Pieni suolainen
 • Valmistautuminen Suomi-Espanja (naiset) – ottelun ennakkotunnelmat

Middle Clelebration

 • Naisten ottelun jälkeen siirtyiminen Klubille
 • Tyvään pappilan maittavat tarjoitult
 • Valmistautuminen Suomi-Ukraina (miehet) – otteluun ennakkotunnelmat
 • Laulaja/lauluntekijä Ville Inna

Menu

 • Pre Game
 • Tapas tarjoilu
 • Middle Clelebration
 • Tyrvään Pappilan Golden League menu


Klubi-isäntänä Mikko Esko ja Upi Sivula!

VIP-Lipput 100 €
5 VIP lipun paketti 450 €
Lisää 5 lippua ostoskortiin ja saat alennuksen.