LIPUT

Lippuja myydään ovella ja ennakkoon osoitteessa www.ennakkolippu.com
Lippuja voit ostaa myös ennakkoon Neon Sportista, Huittisten keila- ja pelihallista sekä Kahvila Tyynestä.

Kotiotteluiden normaalit lippujen hinnat ovat alla listattuna. Hinnat saattavat muuttua erilaisten kampanjoiden ja loppupelien myötä. Ilmoittelemme uutisten muodossa ottelukohtaisista hintojen muutoksista.
15€ Aikuiset
12€ Eläkeläiset ja opiskelijat
8€ Lapset alle 16v.
Lapset alle 8v. ilmaiseksi

KAUSIKORTIT

VaLePalla on myynnissä klubikausikortteja, numeroituja kausikortteja ja numeroimattomia kausikortteja. Kausikorteista voit kysyä lisää infoa toimistoltamme!

Kausikorttien hinnat kaudella 2016-2017:
Klubikausikortti 640€
Numeroitu kausikortti, yritys 415€
Numeroitu kausikortti, aikuinen 390€
Numeroitu kausikortti, eläk./opisk. 340€
Kausikortti, yritys 290€
Kausikortti, aikuinen 270€
Kausikortti, eläk./opisk 220€

Kausikortit sisältävät sisäänpääsyn harjoitusotteluihin, runkosarjan, puolivälierien ja välierien kotiotteluihin sekä mahdollisiin Suomen Cupin kotiotteluihin. Numeroidut kausikortit eivät käy Mestaruusliigan finaaleihin ja eurocup otteluihin.

Klubikausikortit sisältävät sisäänpääsyn ja oman numeroidun istumapaikan harjoitusotteluihin, runkosarjan, puolivälierien ja välierien kotiotteluihin, eurocupin kotiotteluihin sekä mahdollisiin Suomen Cupin kotiotteluihin. Klubikausikortit eivät käy Mestaruusliigan finaaleihin. Klubikausikortit sisältävät ennen ottelua ruokailun Warelius ravintolassa sekä otteluennakot valmentajahaastatteluineen.

KAUSIKORTIT 1-SARJA

Mestaruusliigajoukkueen lisäksi VaLePalla on tulevalla kaudella joukkue myös 1-sarjassa. Joukkueeseen ja otteluohjelmaan voit tutustua täällä! Otteluihin myydään myös kausikortteja.

1-sarjan erillinen kausikortti, 50€
Mestaruusliigan kausikortin omistajille 30€

 

kausikortti-2016-2017

Pääyhteistyökumppanit | Kaikki kumppanit >