LIPUT

Lippuja myydään ovella ja ennakkoon osoitteessa www.seat4.me

Kotiotteluiden normaalit lippujen hinnat ovat alla listattuna. Hinnat saattavat muuttua erilaisten kampanjoiden ja loppupelien myötä. Ilmoittelemme uutisten muodossa ottelukohtaisista hintojen muutoksista.

Runkosarja

aikuinen 15 e
eläk., opisk., varusmies 12 e
alle 16v. 8 e

Lapset alle 8v ilmaiseksi

PERHEPELEISSÄ 2 aikuista ja 2-4 lasta yhteensä 15 €

Meillä maksuvälineenä käy:

Smarum – setelit ja kortti
Tyky – setelit
E-passi – mobiilimaksu

 

KAUSIKORTIT

Kausikorttimyynti alkaa 2.5.2018 klo:9.00 VaLePan toimistolla. Kauden 18-19 vakiopaikat ovat lunastettavissa 30.5.2018 saakka.

VaLePalla on myynnissä numeroituja-  ja numeroimattomia -kausikortteja sekä Bisnesklubi -kortteja. Lisäksi tulevalla kaudella numeroidun ja numeroimattomien kausikorttien omistajilla on mahdollisuus ostaa Pukkiklubille sisäänpääsy. Pukkiklubilla tarjolla on pientä naposteltavaa ennen ottelua ja väliajalla kahvi+leivonnainen.

Bisnesklubikortti sisältää klubiohjelman Y-kampuksen tiloissa, ruokailun, oman autopaikan sekä sisäänpääsyn takaoven kautta jonottamatta.

Kausikorteista voit kysyä lisää infoa toimistoltamme!

Kausikorttien hinnat runkosarjaan kaudella 2018-2019:

Numeroitu kausikortti, yritys 250€  + 90€ Pukkiklubi
Numeroitu kausikortti, aikuinen 220€ + 90€ Pukkiklubi
Numeroitu kausikortti, eläk./opisk. 170€ + 90€ Pukkiklubi

Numeroimattomiin kausikortteihin on käynnissä Tonni Täyteen -kausikorttihaastekampanja. Numeroimattoman kausikortin kampanjahinta on 69 e, jos 1000 kpl kausikorttien määrä täyttyy. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiosoite kausikorttikampanjasta löytyy VaLePa:n etusivulta.

Bisnesklubikortti runkosarja 1250€/henkilö

Kausikortit sisältävät sisäänpääsyn harjoitusotteluihin ja runkosarjan kotiotteluihin sekä mahdollisiin Suomen Cupin kotiotteluihin. Numeroidut kausikortit eivät käy Mestaruusliigan playoff -otteluihin ja Mestarien liiga / Euro cup otteluihin.

Bisnesklubikortti sisältää sisäänpääsyn kaikkiin otteluihin.

KAUSIKORTIT 1-SARJA

Mestaruusliigajoukkueen lisäksi VaLePalla on kaudella 2018-2019 joukkue myös 1-sarjassa. Otteluihin myydään myös kausikortteja.

1-sarjan erillinen kausikortti, 25€
Mestaruusliigan kausikortin omistajille sisäänpääsy otteluihin.