header

Joukkueet & valmentajat 2013- 2014     Salivuorot 2013 - 2014     Pallovuorot 2013 - 2014     Tulospalvelu


Aluejoukkueiden harjoitusturnaus Sylväällä!

 C-poikien aluejoukkueiden harjoitusturnaus pelataan keskiviikkona 10.9.2014 kello 18.00 alkaen Sylväällä. Luvasa viime vuotiseen tapaan Lounais-Suomen aluejoukkueiden 00 ja 01 -synt. poikien kovatasoinen harjoitusottelut VaLePan B-poikien sparraamana. Otteluita on kolme ja ne alkavat noin kello 18, 19 ja 20. Aluejoukkueissa VaLePan värejä edustavat Paavo Kaski sekä Matias Tihumäki. Paikan päällä kanttiini, mistä evästystä pelien ratoksi!

Tervetuloa!


JunnuVaLePan jaoston kokous!

 Joukkueiden rahastonhoitajien ja joukkuejohtajien palaverit on pidetty. Kausi on hyvällä alulla, sillä sarjailmoittautumiset ja lisenssit ovat hyvin hoidossa. Lisäksi joukkueet alkvat olla kasassa tulevaa treeni- ja pelikautta varten.

Jaoston seuraava kokous pidetään sunnuntaina 14.9.2014 kello 19.00 alkean. Joukkueiden jaoston kummit (G-ikäiset: Antti E, F-ikäiset: Miia ja Juha, E-ikäiset: Antti T, D-ikäiset: Jaana, C-ikäiset: Pave ja Jukka ja A/B-ikäiset Kalle ja Toni) toimivat joukkueiden sanansaattajina, joten heidän kauttaan asioita saadaan kuuluville ja esille.

Pallovuorot kaudelle 14-15!

  Tulevan kauden liigapelien pallovuorot alkavat valmistua, sillä liigan otteluohjelma on julkaistu. Joukkueet voivat ilmoittaa toiveita vuoroistaan JunnuVaLePan sihteerille.

Kummipelaajat kaudelle 2013 -2014

                              G-tytöt Subaru XV Olli-Pekka Palomäki      G-pojat Galaxy Mauri Kurppa
                               F-tytöt STI Racing Jarmo Korhonen            F-pojat Fiesta Eelis Karinen
                               E-tytöt Legacy Tuomas Tihumäki                E-pojat Mustang Sakari Mäkinen
                               D-tytöt Forester Elviss Krastins                   D-pojat Focus Olli Kunnari
                               C-tytöt Outback Eetu Venski                        C-pojat C-MAX Antti Esko
                               B-tytöt Impreza Juha Aho                             B-pojat B-MAX Sjoerd Hoogendoorn
                                                                                                        A-pojat Mondeo Ugis Krastins

 

VaLePa menestyi Power Cupissa 

 
Satayksi innokasta VaLePalaista osallistui Mikkelissä pelattavaan Power Cup -turnaukseen. Yhdentoista joukkueen voimin neljän päivän turnaus sujui jälleen kerran erittäin hyvin. Säät suosivat, pelejä riitti ja hauskaa oli!
VaLePan D-pojat jatkoivat siitä, mihin jäivät sarjakautensa päätteksi. D-pojat nimittäin voittivat sarjansa lähes ylivoimaisesti! Onnea upealle joukkueelle!!!
Myös muut VaLePan joukkueet menestyivät sarjoissaan hienosti. Alla 11 joukkuee sijoitukset ja suluissa kyseisen sarjaan osallistuneiden joukkueiden määrät.
E-tytöt kilpa 56. (59). E-tytöt1 tiikeri 60. (85). E-tytöt2 tiikeri 79. (85). E-pojat1 tiikeri 4. (31). E-pojat2 tiikeri 10. (31). D-tytöt1 kilpa 34. (72). D-tytöt2 kilpa 35. (72). D-pojat kilpa 1. (44). C-tytöt Super 7. (62). C-pojat kilpa 9. (29). B-tytöt Super 8. (31).

  Pallolainaamo


Sinä VaLePa junnu! Lainaa pallo ja treenaa tekniikka kotonasi. VaLePan toimistolla on varattu palloja juuri sinulle. Ota yhteyttä ja tule kuittamaa oma tekniikkapallosi.

 

Nyt kannattaa hyödyntää VaLePa jäsenetuja:

 

Lomakkeet:     Pelaajailmoitus      Joukkueluettelo      Joukkueet & toimijat 2013-2014 yhteystiedot   JoukkueenSeurantalomake    Pelisäännöt      Yhteistyösopimus
 

Yhteistyökumppanit


kesport

op

levoranta

esp

lahivakuutus

specsavers