E-tytöt voitokkaita aluemestaruus- ja tiikerisarjassa

15.10.2017

E-tytöt aloittivat sarjakautensa kolmen joukkueen voimin 14.-15. lokakuuta.

Tiikerisarjassa pelaavat VaLePa Musta ja VaLePa Valkoinen pääsivät riemastuttavasti voittojen makuun omassa turnauksessaan Vesilahdella, ja aluemestaruussarjassa pelaava VaLePa Punainen puolestaan pelasi erittäin tasaisen ja tappiottoman turnauspäivän Ylöjärvellä.

Tiikerisarjan turnauksessa Vesilahdella oli mukana seitsemän joukkuetta. VaLePa Musta pelasi kolme peliä, joista voitti kaksi; VaLePa Valkoisen ja kotijoukkue Vesilahden Visan. A- Volley oli niukasti tyttöjä parempi erin 2-1. Kolmas erä päättyi akaalaisten eduksi vasta jatkopisteillä 18-16.

e_must

VaLePa Valkoinen voitti samoin kaksi peliä ja hävisi yhden. Voitot tulivat Vesilahden Visasta sekä Humppilan Yristä ja tappio keskinäisestä ottelusta VaLePa Mustaa vastaan.

Musta-joukkue sijoittui turnauksessa toiseksi ja Valkoinen kolmanneksi. Joukkueiden pelit jatkuvat Humppilassa 4. tai 5.11.

e_valk

Aluemestaruussarjan tasoturnauksessa mukana oli VaLePa Punaisen lisäksi neljä joukkuetta; kaksi Eurasta sekä yksi Ylöjärveltä ja Kangasalta. Pelit ratkottiin kahden erän otteluina ja ne saattoivat näin päättyä erin 1-1.

Tasaisia pelit olivatkin. VaLePan tytöt pelasivat päivän aikana peräti kolme tasapeliä, mutta – kuten  tytöt muistivat mainita – voittivat nämäkin piste-erolla. Tasapelit tytöt pelasivat Ylöjärven Palloa, Euran Raiku Sinistä ja LP Kangasalaa vastaan. 2-0 -voitto tuli Euran Raiku Punaisesta.

Turnauksen voitti Ylöjärven Pallo ja VaLePa sijoittui toiseksi. Nämä joukkueet jatkavat näillä tiedoin Lounais-Suomen alueen 10 joukkueen A-poolissa.

e_am e_am2

Takaisin