D-tytöt -02 matkasivat ensimmäiseen pooliturnaus vaiheen peliin Maskuun 17.1.2015

22.1.2015

Tällä kertaa turnaukseen lähdettiin 11 pelaajan voimin, joukossa 3 uutta innokasta tyttöä.

Joukkue olikin paikalla hyvissä ajoin mikä todettiin olevan hyvä ratkaisu kaikin puolin!

Ensimmäiseen peliin lähdimme Vilppulaa vastaan minkä voitimme. Viltä D1-Valepa 0-2 (21-25) (21-25) Peli oli tasainen kaikin puolin, ja ennen kaikkea ilahdutti rentous ja iloisuus mikä ollut ongelmana ekoissa peleissä. Nyt alkaa tuottaa tulosta uusi vastaanotto järjestelmämme, kuin myös kahdella passarilla muokkaamamme pelitapa.

Syöttövirheitä 4 kpl

Vastaanottovirheitä 4 kpl

Hyökkäysvirheitä 9 kpl

Puolustusvirheitä 9 kpl

Vastustaja teki ottelussa 42 pistettä, joista syntyi meidän helpohkoilla virheillä 26 pinnaa.

Sitten toiseen peliin Maskun Leopardeja vastaan. Valepa-Maskun Leopardit 0-2 (5-25) (13-25). Vastustaja oli ennakkoon selvästi kovempi joukkue kuin meidän ja JÄLLEEN se vastustajan kunnioittaminen näkyikin karmealla tavalla heti pelin alkaessa. Palloa suorastaan pelättiin ja luovutettiin ensimmäinen erä mikä näkyikin pisteissä (5-25). Toiseen erään tytöt kasasivat hienosti joukkuehengen päälle ja pääsimme jo haastamaan vastustajaa. Vielä kun uskalletaan pelata omaa peliä, on verkon toisella puolella sitten kuka tahansa niin hyvä tulee.

Syöttövirheitä 1 kpl

Vastaanottovirheitä 12 kpl

Hyökkäysvirheitä 8 kpl

Puolustusvirheitä 8 kpl

Vastustaja teki ottelussa 50 pistettä, joista syntyi meidän helpohkoilla virheillä 29 pinnaa.

Viimeiseen peliimme joka oli Railo Iskuja vastaan. Valepa-Railo Iskut 2-1 (25-21) (12-25) (15-12). Nyt taas palattiin siihen omaan iloiseen peliimme mikä olikin aivan erilaista peliä.

Haettiin palloa niin kuin pitääkin eikä vastustajan kunnioittamisesta ollut merkkiäkään ja hoidimme erän kotiin hienosti! Toiseen erään valmentaja Kopi heittikin uusille tytöille ison haasteen ja laittoi heidät kentälle ja hienosti tytöt taistelivat, mutta kokemattomuus näkyi ja vastustaja vei erän lähinnä kovilla syötöillään. Nyt tytöt saivat kokemusta ja huomattiin ettei se olekkaan niin helppoa miltä näyttää. Sitten sen ratkaisevan erän kimppuun, johon laitettiin taas kokeneempia tyttöjä taistelemaan voitosta.

Ja taisteluahan se olikin minkä tytöt voittivat riemastuttavasti, niin vaihtopenkin kuin valmentajienkin kannustushuutojen saattelemana.

PS: Ei voi vähätellä katsomosta kuuluvia kannustus huutoja, mitkä tulivat jonkin tötterön takaa!

Syöttövirheitä 5 kpl

Vastaanottovirheitä 14 kpl

Hyökkäysvirheitä 6 kpl

Puolustusvirheitä 10 kpl

Vastustaja teki 58 pistettä, joista syntyi meidän helpohkoilla virheillä 35 pinnaa.

Tämä poolivaiheeseen siirtyminen on hienosti hoidettu ja jokaisessa turnauksessa pelaa kutakuinkin saman-tasoisia joukkueita ja näin ollen pelit olisivat mahdollisemman tiukkia. Olimme turnauksen kakkosia ja säilyimme c-poolissa.

Mitä minulle jää mieleen turnauksesta heikkoina asioina niin vastustajan liikaa kunnioittaminen yritetään saada minimoitua ja puolustuksessa enemmän hereillä olemista etteivät ne helpot pallot putoile varpaillemme.

Muuten turnaus meni LOISTAVASTI niin pelien kuin matkustamisen osaltakin, enkä voi muuta kuin kiittää TYTTÖJÄ sekä valmennusta ja vanhempia että moinen reissu saatiin tehtyä!

T:Mikko

Takaisin