Pikkujoulureissu naisten Liigapeliin

19.12.2014

Nuoremmat D-tytyöt (03-04) tekivät pe 19.12.2014 pikkujoulureissun LP-Vampula-Pieksämäki Volleyn liigapeliin. Tunnelmaan virittäydyttiin ruokailulla Vammalan torin laidan Hesellä. Itse peliin siirryttiin huoltajien kyydissä. Matkassa meitä oli mukana 33 VaLePalaista. LP Vampulan toiminnanjohtaja Anturamäen Janne oli varannut meille hyvät paikat alakatsomoon. Itse peli oli ikävä kyllä Pieksämäen näytöstä ja vierasjoukkue olikin koko pelin ajan niskanpäällä. Pelin lopputulos oli selkeä 0-3 voitto Pieksämäelle. Pelin jälkeen tyttöjunnut pääsivät tapaamaan VaLePa lähtöisiä pelaajia Hanna Kimpanpäätä ja Triin Kruudaa. Tappiosta huolimatta pelaajat jaksoivat jakaa junnuille nimmareita ja pelineuvoja.

Mukavan reissun jälkeen onkin aika ryhtyä joulunviettoon D-tyttöjoukkue toivottaakin kaikille oikein makoisaa ja rauhallista joulua !    -TPM-

 

 

Yhteiskuva

Yhteiskuva

Hanna

Hanna

Triin

Triin

 

 

 

Takaisin