VaLePan D-pojat jyräävät Lounais-Suomen AM-sarjassa

23.11.2015

Vammalan Lentopallon D-pojat; Focus, Fiesta ja Ka jyräävät L-S aluemestaruus sarjassa. Focus on voittanut kaikki syksyn pelinsä. Joukkue koostuu 2003 syntyneistä pojista. Fiesta 2004 syntyneet pojat taas ovat hävinneet joka turnauksessa yhden pelin kun taas Ka ( Haastajaryhmä) on selvinnyt hienosti syksyn peleistään voittaen yli puolet. Näin kaikki joukkueet pelaavat ensi sunnuntaina 29.11 klo 10.00 alkaen Vammalan ammattikoululla L-S alueen A-poolissa, jossa pelaavat tähän saakka 4 parasta joukkuetta. Raision Loimu tulee vieraaksi jossa lyhin poika on pitempi kuin yksikään VaLePan pisin jätkä.

VaLePan joukkueet Focus, Fiesta ja Ka koostuvat 17 pojasta, jotka harjoittelevat 3 kertaa viikossa 1,5-2 tuntia kerrallaan. Joukkueen valmennus, johto ja muu henkilökunta ovat mallikelpoisia vanhempia.

Tervetuloa katsomaan ammattikoululle taidokasta nuorisopoikalentopalloa.

 

Dö-Dö

 

 

Takaisin