VaLePa Focus aluemestaruushopealle

22.4.2015

Vammalan Lentopallon D-poikajoukkue Focus pelasi hopealle Lounais-Suomen aluemestaruussarjan finaaliturnauksessa Maskussa. Seuran menestystä ikäluokassa täydensivät Fiesta-joukkue 4:nnellä ja Ka-joukkue 10:llä sijallaan.

Huhtikuun 18. ja 19. päivä pelatussa finaaliturnauksessa ratkaistiin aluemestaruusmitalit 12 lopputurnaukseen selviytyneen joukkueen kesken. VaLePasta finaaliturnaukseen selviytyi kauden aikaisemman menestyksen perusteella peräti kolme joukkuetta.

Aluemestaruus meni kauden ennakkosuosikille Maskun Katajan Tervaportille. Focus hävisi turnausta isännöineelle Katajalle loppuottelussa selvästi erin 2-0. Henkien taiston Focus sen sijaan kävi välieräottelussa Raision Loimun 1-joukkuetta vastaan. VaLePan pojat osoittivat vahvuutensa ja taistelutahtonsa nousemalla ensimmäisen erän 24-21 tappioasemasta 24-26 erävoittoon. Toisen erän valepalaiset voittivat jo selvemmin luvuin 16-25.

VaLepan Fiesta-joukkue pelasi tasaisesti ja teknisesti taitavasti, mikä varmisti paikan välieriin. Välieräpelissä Maskun Tervaportti oli pelätyn vahva ja samoin Raision Loimun 1-joukkue pronssiottelussa. Näin Fiesta sijoittui neljänneksi. Mitaleita joukkue ehtii kuitenkin tavoitella myöhemminkin, sillä enemmistö pelaajista mahtuu D-ikäisiin ensi kaudellakin.

VaLePan kolmas joukkue Ka täydensi punapaitojen edustusta finaaliturnauksessa sijoittumalla finaaliturnauksessa 10:nneksi.

 

Takaisin