Kolmella joukkueella mitalipeleihin

23.3.2015

Valepan D-pojat etenivät vakuuttavasti laajalla rintamalla Lounais-Suomen aluemestaruussarjan lopputurnaukseen. Ikäluokan kaikki kolme pukkijoukkuetta selvittivät tiensä viikonlopun välieristä mitaliturnaukseen. Aluemestarit ratkotaan Maskussa 18.-19. huhtikuuta.

Sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva Valepa Focus voitti oman välieräturnauksensa Loimaalla selvin numeroin. Joukkue jätti kolmessa pelissään vastustajansa, Rikalan kaksi joukkuetta ja Loimaan Jankon, vaille mahdollisuuksia. Myös pienikokoinen, mutta loistavasti puolustava Valepa Fiesta selvitti oman välieränsä tappioitta. Joukkue voitti Lempäälässä kotijoukkue Jyryn, Raision Loimun Eskot-joukkueen, Vilppulan Tähden ja Humppila Yrin. Tiikerisarjassa syyskauden aloittanut Ka-joukkue täydensi Valepan menestystä välierissä. Joukkue voitti kotiturnauksessaan neljästä pelistään kaksi, mikä riitti lopputurnaukseen pääsyyn.

D-poikien aluemestaruuksista pelaa Maskussa 12 joukkuetta, joista siis kolme Valepasta.

Takaisin