Jälleen kaksi joukkuetta A-pooliin

9.2.2015

VaLePan D-poikajoukkueet palauttivat Lounais-Suomen aluemestaruussarjan joukkuerankingin uomiinsa viikonloppuna. Focus piti vajaamiehisenäkin pintansa sarjan korkeimmassa poolissa, kun hävisi Maskussa ainoastaan kotijoukkue Kataja Tervaportille 0-2 ja voitti muut, Virtain Veikot ja Maskun Kataja Oivasen, puhtaasti erin 2-0.

Pikakomennuksella pelivalmentajaksi pestattu Jouni Saukola peluutti neljää pelaajaansa oivallisesti ja varmisti näin Focuksen A-poolipaikan seuraavalla turnauskierroksellakin. Aluemestaruussarjan korkeimmassa tasopoolissa helmi-maaliskuun vaihteessa nähdään jälleen punapaitojen keskinäistä taistelua, sillä Vilppulassa pelannut Valepa Fiestakin hoiti hommansa ja nousi B-pooliin tehdyn pikavisiitin jälkeen takaisin A-pooliin. Fiesta voitti Rikala-Volleyn 2-0 ja Vilppulan Tähden 2-0 ja hävisi Raision Loimulle 2-0. Tämä tiesi nousua A-pooliin. Fiestan ja Focuksen lisäksi seuraavassa turnauksessa mittelevät vuosia ikäluokan kärkijoukkueisiin kuulunut Maskun Kataja Tervaportti ja Raision Loimun 1-joukkue.

Valepan D-poikien Ka-joukkue seurasi Fiestan ja Focuksen esimerkkiä ja pelasi sekin hyvän turnauksen. Ka voitti neljästä pelistään kolme ja säilytti paikkansa C-poolissa. B-pooliin nousukin oli jo lähes käsissä, mutta jäi lopulta kolmen pisteen päähän. D-poikien aluemestaruussarjassa on jäljellä enää yksi poolikierros ennen välieräturnauksia ja huhtikuun puolivälissä pelattavia finaaliturnauksia.

Takaisin