VaLePan D-pojat syyskauden ykkösinä joulutauolle

23.12.2014

41 voittoa, vain 4 tappiota

VaLePan D-poikajoukkueet hallitsivat syyskauden alkulohkojaan suvereenisti. Ikäluokan vanhemmista pojista koostuva Focus voitti Lounais-Suomen aluemestaruussarjassa kaikki 15 peliään ja samassa alkulohkossa pelannut Fiestakin melkein. Ainoat tappiot Fiesta koki Focukselle ja Virtain Veikoille. Tasaisimmat väännöt Focus ja Fiesta pelasivat, keskinäisiä pelejä lukuun ottamatta, Vilppulan Tähteä ja syksyn aikana otteitaan kohentanutta Virtain Veikkoja vastaan. Osin E-juniori-ikäisistä koostuva Ka puolestaan mestaroi tiikerisarjassa.

Lounais-Suomen muita D-poikalohkoja hallitsivat sarjan ennakkosuosikki Maskun Katajan Tervaportti ja Raision Loimu. Tervaportti antoi vastustajilleen syksyn alkulohkossa keskimäärin vain 10 pistettä erää kohti.

Focuksen ja Fiestan pelit jatkuvat kevätkaudella syksyn sijoitusten perusteella määräytyvissä tasopooleissa.  Myös Ka jatkaa tiikerisarjan voittojen jälkeen pelejään aluemestaruussarjassa, josta joukkue hakee kovuutta ja sitä kautta kehitystä nuorille pelaajille. Kevätkauden ensimmäinen turnausviikonloppu on 17.-18. tammikuuta.

D-junioreiden syyskausi päättyi 13. ja 14. joulukuuta. Sekä Focus että Fiesta voittivat Lempäälässä Vilppulan Tähden, Virtain Veikot, Lempäälän Jyryn ja LP Kangasalan. Myös Ka pelasi voitokkaasti kotiturnauksessaan Sylväällä. Turnausten päätteeksi D-poikien päävalmentaja Sauli ”Pappa” Vainiomäki palkitsi joukkueistaan syksyn luottopelaajat. Focuksesta palkinnon pokkasi Tommi Heino, Fiestasta Onni Hartikainen ja Ka:sta Jere Koivuniemi.

D-poikien harjoitusringissä on mukana yli 30 pelaajaa. Sarjajoukkueiden lisäksi syksyllä aloitti toimintansa ikäluokan harrasteryhmä.

 

Hanna Pihlajamäki

 

VaLePa Focus lähti joulutauolle alkulohkonsa voittajana. Joukkueessa ovat pelanneet Jeremias Saukola, Tommi Heino, Matias Suvanto, Aaro Pihlajamäki, Aatu Niemelä, Veeti Liemola sekä kuvasta puuttuva Miro Lehtinen.
VaLePa Focus lähti joulutauolle alkulohkonsa voittajana. Joukkueessa ovat pelanneet Jeremias Saukola, Tommi Heino, Matias Suvanto, Aaro Pihlajamäki, Aatu Niemelä, Veeti Liemola sekä kuvasta puuttuva Miro Lehtinen.
VaLePa Focus voitti syksyn viimeisessä turnauksessaan kaikki pelinsä. Vilppula Tähti joutui antautumaan pojille jo kolmannen kerran syksyn aikana. Focuksen pelaajista kuvassa ovat Jeremias Saukola, Tommi Heino ja Aaro Pihlajamäki.
VaLePa Focus voitti syksyn viimeisessä turnauksessaan kaikki pelinsä. Vilppula Tähti joutui antautumaan pojille jo kolmannen kerran syksyn aikana. Focuksen pelaajista kuvassa ovat Jeremias Saukola, Tommi Heino ja Aaro Pihlajamäki.
Fiestan pojat pelasivat alkulohkossaan toisiksi heti VaLePan toisen joukkueen Focuksen jälkeen. Lempäälän turnauksessa pojat voittivat kaikki pelinsä. Kuvassa Onni Hartikainen saattelee pallo Ville Pääkköseen käsiin. Lauri Marttila ja Joonas Lamminen seuraavat tilannetta.
Fiestan pojat pelasivat alkulohkossaan toisiksi heti VaLePan toisen joukkueen Focuksen jälkeen. Lempäälän turnauksessa pojat voittivat kaikki pelinsä. Kuvassa Onni Hartikainen saattelee pallo Ville Pääkköseen käsiin. Lauri Marttila ja Joonas Lamminen seuraavat tilannetta.

Takaisin