VaLePan C-pojat runnoivat tiensä SM-lopputurnaukseen

17.3.2019

VaLePan C-poikajoukkue selvitti tiensä Kuortaneen finaaliviikonloppuun lauantaina VaxVe:llä pelatusta välierästä. Se pystyi voittamaan puhtaasti 2-0 sekä Vihdin Lentopallon että Pieksämäen Tsempin. Ainoa tappio (1-2) tuli päivän ekassa ottelussa Jankkoa vastaan, kun loimaalaiset pääsivät hyödyntämään kotijoukkueen alkukankeuden. Poikien valmentaja Triin Innanmaa on saanut pelisysteemin juurrutettua poikien mieliin, ja yhdessä Olli Kunnarin kanssa tehnyt hienoa työtä näiden lahjakkaiden ja innokkaiden nuorten miesten kanssa. Huhtikuussa pelattava 12 parhaan C-poikajoukkueen finaaliviikonloppu on hieno huipennus kaudelle, ja osoitus siitä, että VaLePassa itää tulevaisuuden pelimiehiä.

Takarivi: Juho Turri, Matias Tuominen, Jere Koivuniemi, Max Lehtinen, Daniel Lakkonen, Topi Tuomisto sekä Triin innanmaa
Alarivi: Masi Niemelä, Tuomo Kortesuo, Leevi Laikko, Nikita Blinov, Juuso Valkama ja Arttu Kunnari
 

Valkama ja Lehtinen ottaa luulot pois ViLePa:n laitahyökkääjältä

Antti Turri

Takaisin