C-Max 1 Lounais-Suomen AM-finaalin voittoon !

13.3.2017

Henkilön JunnuValepa kuva.

C-Max1 pelasi lauantaina 11.3.2017 AM-finaaleissa sijoista 1-6. Turnauksessa olivat mukana myös Lejy, Loimu ME, Masku, Salon Viesti ja Vilppula

 

C-Max 1 alkulohkossa pelasivat Loimu ME ja LeJy. Ensimmäisenä vastassa oli Loimu ME. Loimu ME antoi tiukan vastuksen varsinkin ensimmäisessä erässä, jonka C-Max1 voitti 25-23. Toisessa erässä parantunut vastaanotto  ja tehokkaampi hyökkäyspeli varmistivat suoran 2-0 voiton. Toisessa alkulohkon pelissä oli vastassa LeJy. Vahva syöttö ja erityisesti tehokas jatkohyökkäys toimi läpi ottelun ja toi selvän 2-0 voiton C-Max1:lle. Kahden voiton myötä C-Max 1 oli valmis jatkamaan välieriin ja mitalipeleihin.

 

Välierässä oli vastassa Vilppula. Hyvä syöttöpeli jatkui läpi ottelun. Vilppula sinnitteli erien alussa mutta hyvä tekeminen hyökkäyspäässä toi 2-0 voiton ja varmisti paikan päivän viimeiseen otteluun sijoista 1-2.

 

Finaalissa oli vastassa Loimu ME, joka voitti Maskun toisessa välierässä 2-1. Loimu ME:n esitykset paranivat peli peliltä ja finaalissa käytiin tasainen taisto. Hyvä puolustus pelaaminen ja rohkea hyökkäys olivat C Max 1:n vahvuuksia tuoden 2-0 (25-21, 25-20) voiton ja Lounais-Suomen C-poikien AM-mestaruuden !

 

Vahvaa tekemistä ja onnistumisia koko joukkueen voimin. Onnea Pojat !

 

Takaisin