C-poikien C-Max 1-joukkue varmisti lopputurnauspaikan

15.2.2017

 

 

 

C-Max1 pelasi lauantaina 3.2.2017 lopputurnauspaikasta Hermannin koululla Salossa. B-pooli turnauksen muut joukkueet olivat JSP, PuMa ja Viesti.

 

Ensimmäisenä oli vastassa JSP. C-Max1 syöttö oli läpi ottelun tehokas ja vaikeutti JSP pelaamista. Myös hyökkäyspeli oli monipuolista ja tehokasta. Selkeä 2-0 voitto avausottelusta.

 

Seuraavana oli vastassa PuMa ja avauserä oli C-Max1 hallintaa erityisesti vahvan puolustus ja hyökkäyspelin ansiosta. PuMan torjunta ja hyökkäyspeli parani ja aiheutti haasteita C-Max1:lle toisessa ja kolmannessa erässä. Värikkäiden vaiheiden jälkeen peli PuMa:lle 2-1.

 

Viimeinen peli oli Salon Viestiä vastaan ja pelin voittajalle luvassa suora lopputurnauspaikka. Avaus erän syöttö ja hyökkäyspeli oli tehosta ja ensimmäinen erä selkein numeroin C-Max1:lle. Toisessa erässä Viestin peli parani ja C-Max1:n omat virheet vastaanotossa ja hyökkäyspäässä tekivät erästä tiukan ja lopulta erä 25-23 Viestille. Kolmannen erän alku oli tasaista 4-4- tilanteeseen, jonka jälkeen C-Max1:n hyvällä syötöllä karkasi selkeään johtoon ja lopulta erä 2-1 C-Max1:lle.

 

Näin C-Max1 varmisti paikan C-poikien SM-lopputurnaukseen. Hienoa taistelua pojat !

 

Takaisin