Turnausraportti C-Max1 Kiikoinen

25.1.2017

C-Max1 pelasi lauantaina 14.1.2017 A-pooli turnauksen Toukolan Koululla Kiikoisissa. Muut joukkueet turnauksessa olivat Masku, PuMa ja Luowo.

 

Pelit alkoivat Maskun kohtaamisella. Peli alkoi hienosti ja hyvällä hyökkäyspelillä ensimmäinen erä C-Maxille. Toinen erä alkoi myös mainiosti. Erän puolivälissä tuli heikompi jakso ja Masku paransi peliä ja otti selvän voiton 2. erässä. Kolmannessa erässä Masku oli jälleen terävämpi ja vei lopulta ottelun 2-1. Puolustus pelaaminen ei ollut tarvittavalla tasolla ja tätä lähdettiin kohentamaan seuraavissa peleissä.

Toinen peli oli LuoWoa vastaan. C-Max1 aloitti erän pirteästi ja jatkoi vahvaa hyökkäys peliä. Nyt myös puolustus pelaaminen oli kunnossa ja erä voittokin oli hyvin lähellä. LuoWo oli ottelussa kuitenkin vahvempi ja lopulta he veivät ottelun 2-0.

 

Viimeinen peli oli PuMaa vastaan. Pelillisesti pojat pelasivat kauden parasta lentopalloa. Koko joukkue onnistui erinomaisesti ja nyt myös virheputket pysyivät aisoissa. Ottelua mentiin koko ajan parin pisteen erolla ja tiukan pelin kääntäminen 2-1 voitoksi antoi lisää uskoa oman tekemiseen. C-Max1 ja PuMa pelaavat seuraavat ottelut B-poolissa ja siellä on luvassa suora loppuottelu paikka kahdelle parhaalle joukkueelle ja tätä C-Max1 lähtee tavoittelemaan.

 

 

Takaisin