AM- finaalit ja SM- välierät

15.3.2019

Viime viikonloppuna pelasimme varsin kovatasoisessa C- tyttöjen aluemestaruusfinaaleissa Maskussa. Ensimmäisenä saimme vastaan Someron Pallon. Tiukan väännön jälkeen ottelusta voitto 2-1 meille. Harmillisesti heti turnauksen alkumetreillä Nea:n lyöntikäsi revähti, joten tärkeä pallontappaja oli poissa hyökkäysvastuusta. Hyvä tsemppi muilta pelaajilta loppupeliin.

Toinen ottelu oli astetta kovempaa Salon viestiä vastaan. Salon viestin C-tyttöjen valmentajana toimii Giovanni Torchio Italiasta (valmentanut Italian A1 liigassa), emme voineet olla huomaamatta välillä varsin tiukkaakin palautetta pelaajilleen jakanutta käskijä. Hyvin haastoimme ja olisimme voineet voittaakin, mutta nyt kuitenkin peli Salolaisille 2-0. Sitten olikin jännittävät hetket edessä, sillä jatkosijamme oli Salolaisten käsissä. Jännittävien vaiheiden jälkeen mekin katsomossa toivoimme Viestin voittavan Somerolaiset, jotta pääsisimme välieriin. Toiveemme toteutuikin ja salolaiset voittivatkin 2-1.

Edessämme oli siirtyminen toiselle koululle , jossa vastustajana oli nykyinen aluemestari, jota toki emme silloin vielä tienneet 😉 Hyvän väännön jälkeen Maskun Kataja siis voitti meidät 2-0. Tämän jälkeen oli edessä revanssi Salon Viestistä. Todellakin olimme käyttää tämän mahdollisuuden tiukkojen hetkien jälkeen johdimme jopa kolmatta erääkin 9-3, mutta mitään ei ole voitettu ennen tuomarin loppuvihellystä, tämäkin tosiasia koettiin konkreettisesti. Loppusijoitus kuitenkin Lounais-Suomen alueen neljäs sija, mikä on aivan loistava sijoitus, kun kurkistaa alueemme tasoa liiton sivuilta SM-sarjassa. Salo ja Masku ovat molemmat A-puolissa ja varmistaneet paikkansa SM-finaaleihin sarjaa pelaavien 118. joukkueen joukosta.

Huomenna pelaamme Savonlinnassa SM-välierät, missä tavoitteenamme on sijoitus kahden parhaan joukkoon ja sitä myöden finaaleihin. Vastassa ovat Savonlinnan Ajo, Haminan Arsi ja Laihian Luja, lisää kuulumisia siis tiedossa huomisen jälkeen. Tavoitteenamme on lähetää Savonlinnasta livekuvaa. Linkki peleihin saatavissa JunnuVaLePan Facebookissa huomenna.

-TPM-

Takaisin