Neljän voiton viikonloppu

4.2.2019

Tytöillämme oli B-tyttöjen turnaus Ylöjärvellä lauantaina. Vastassamme oli Jankko Loimaalta, Mesto Tampereelta ja Ryhti Ylöjärveltä. Pitkään hiottu puoluspelaaminen alkaa loksahtelemaan paikoilleen ja se näkyy tuloksissa. Pelaajarinkiin viime kevään jälkeen palannut Aada toi joukkueeseen mukavasti lisää hyökkäystehoja. Koko joukkueen syöttö oli vastustajalle paha ja heidän passarinsa joutuivatkin rakentamaan hyökkäykset pääosin laitapelaajille. Tämä helpotti torjuntapelaamistamme ja melko usein saimmekin rakennettua paritorjunnan hyökkääjien eteen, sen jälkeen oikein sijoittunut kenttäpuolustus antoi mahdollisuuden jatkopelaamiseen. Lopputuloksena 2-0 voitot meille kaikista kolmesta vastustajasta.

Sunnuntaina vastassa oli Stormin salissa Littoisista LTU. Kyseessä oli C:n aluemestaruus välieräpeli, josta voittajalle paikka AM-finaaliin. Hyvä valmistautuminen peliin oli voiton avain vaikkakin Selma oli yön aikana joutunut sairastuvalle ja Jennyn sormi ei kestänyt passaamista. Tämä vaatikin joukkueelta venymistä lauantaista muuttuneeseen tilanteeseen, toisaalta Nea ei ollut mukana Ylöjärvellä. Aloitus siis kokoonpanolla Nea ja Lyydia yp, Salla passari, Helmi ja Julia kt, Aada hakkuri ja Ida libero. LTU tuli kovalla asenteella peliin. Koko ottelu sisälsikin puolin ja toisin hyviä puolustustaisteluja, mikään piste ei tullut ilmaiseksi. Ensimmäisen erän vei LTU ja jouduimme tiukan paikan eteen. Tämä momentum käännettinkin eduksi eikä puntti alakanut väpäjään kuin vanhemmilla katsomossa, kaksi seuraavaa erää meille ja paikka 9.3. Maskussa pelattavaan Lounais-Suomen kuuden parhaan joukkueen AM-Finaaliin. Kaikki Maskussa pelaavat joukkueet ovat raivanneet paikkansa C-tyttöjen SM- välieriin mikä kertoo alueemme tyttölentopallon olevan kovalla tasolla.

Ensi lauantaina suuntaamme kohti Kontiolahtea ja siellä on tarkoituksena pelata hyvä sijoitus, jolla saavutettaisiin mukava paikka SM-välierälohkossa.

-TM-

Takaisin