Sylvään turnauksista kuulumisia

23.1.2019

Viime ja toissa viikonloppuna joukkueemme pelasivat ensiksi B-tyttöjen turnauksen ja sitten C-tyttöjen turnauksen legendaarisessa Sylvään salissa. B: n turnauksessa tuloksenamme tappiot Lp Vampulalle ja OrPolle. Voiton tunnelmaa sai joukkueemme kokea Maskun Katajasta.  B-tyttöjen sarjassa olemme olleet vuoronperään E- ja F pooleissa, nyt siis jatkamme alemmassa.

C: n turnauksesta olikin odotettavissa tiukempaa olihan mukana joukkueita jotka olivat jo käväisseet kokeilemassa SM-pooli pelejäkin ja jokaissa vastustajajoukkueessa oli mukana ainakin yksi maajoukkuepelaaja. Pappa Junior gamesissa olimme pesseet ensimmäisen vastustajamme Ylöjärven Ryhdin, joten odotettavissa oli revanssin paikka Ryhdiltä. Hyvin Ryhti tulikin peliin ja Jannen hiomat taktiikat olivat meidän tytöiltä tyystin unohtuneet. Puolustus ja nostopeli ei toiminut ollenkaan, ottelu Ryhdille 2-0.

Seuraava vastustaja olikin Mikkelistä saapunut Passarit. Passareita valmentaa ikäluokan maajoukkuevalmentaja Mikko Korhonen. Janne muuttikin otteluun avauskokoonpanoamme ja löysikin vähän lisää intoa pelaamiseemme, vahvempi syöttömme oli aseenamme tässä taistossa. Tuloksena 2-0 voitto tiukkojen hetkien jälkeen.

Kolmanteen peliin LP Kangasalaa vastaan lähdettiin samalla seitsikolla kuin edelliseenkin peliin. Ensimmäinen erä olikin tasainen päättyen meille 25-23, toisessa erässä Lyydian syöttövuoro katkaisi Kangasalan selkärankan ja erä meille 25-15 (2-0) Lopputuloksissa olimme turnauskakkosia. Seuraava reissumme kohde onkin Kontiolahti Pohjois-Karjalassa, siellä vastustajina onkin paikallinen Isku, Mikkelin Passarit ja Kausala.  Tästä tulevasta turnauksesta kaikki joukkueet etenevät SM-välieriin, tavoitteenamme on saada hyvä sijoitus reissulta, sijoituksen pohjalta kuitenkin määräytyvät tulevat välierä vastustajamme. -TM-

Takaisin