Joukkueen tammikuu 2019

5.1.2019

Tervehdys VaLePa C- tyttöjen joukkueelta ja oikein hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille sivujemme lukijoille. Palataas joulukuuhun sen verran, että kertoillaan menneestä Ruokolahden reissusta. Käväisimme siis pelailemassa joulukuun alkupuolella itärajalla C-poolin (Sm) turnauksen. Reissu alkoi perjantaina klo 15.00 ja yöpyminen tapahtui Imatran kylpylässä. Pelejä oli lauantaina kaikkiaan neljä . Odotettavissa olikin tasaisia pelejä ja niin olikin. Koska turnauksesaa oli viisi joukkuetta pelattiin kaksieräiset pelit ja erävoitosta tuli aina piste. Ottelut menivät seuraavasti: Alahärmästä ja Torniosta tasapelit, tappio Somerolle ja voitto Ruokolahdesta. Koska muutkin joukkueet pelailivat ristiin lopputuloksissa olimme kolmansia. Jatkamme siis pelejä siis D-poolissa.

Tammikuun ohjelma on lentopallon täyteinen. Tänään 5.1. Pappa junior games Vexvellä, josta joukkueellemme turnausvoitto. 12.1. on B-tyttöjen turnaus Sylväällä ja 19.1. C-tyttöjen turnaus sekin on Sylväällä. Tervetuloa seuraamaan tyttöjemme pelejä! -TPM-

Turnausvoittajat
Mitalikolmikko
Pappa junior games avajaiset
Ottelu käynnissä.

Takaisin