Joukkueen itsenäisyyspäiväkuulumisia ja ajatuksia tulevasta Ruokolahden turnauksesta

6.12.2018

Tytöt viettivät itsenäisyyspäivää Sylvään salissa treenipelissä C-poikia vastaan. Peli oli tiukkaa vääntöä ja kummallekkin joukkueelle tuli erävoittoja. Harjoittelupeli loi hyvää pohjaa viikonlopun tulevaan C-tyttöjen C-poolin turnaukseen.Tytöt pelaavat ensimmäistä kertaa SM poolissa ja tavoitteena on hakea Ruokolahdelta leijona…siis turnausvoitto. Lisää tästä reissusta kuulette kun pelit on ensiksi pelattu.

Viime viikonloppuna oli turnausreissu Maskussa B-tyttöjen sarjassa, mukana oli seitsemän tyttöä, joten peliaikaa oli kaikille riittämiin. Turnauksesta saalina voitto Maskun Katajasta ja Koiviston Iskusta, viimeinen ottelu Mestoa vastaan oli kahden väsyneen joukkueen taistoa minkä voitti lopulta tamperelaiset. Lopputuloksena turnauskakkosena nousu ylempään pooliin.

-TM-

Takaisin