C- tasoturnaus Ylöjärvellä 6.10.

6.10.2018

Ensimmäinen ottelumme oli FC-57 vastaan. Heti alussa tuntui, että hyökkäyspelissämme oli asenne kunnossa. Alussa annoimme vastustajalle pisteitä useilla syöttövirheillä. Erän alku kulki tasapisteissä tilanteeseen 8-8. Nean syöttövuorolla siirryimme 11-9 johtoon. Nelospaikan hyökkäyksemme olivat rautaa. Erä oli tasaista ja virheitä tehtiin puolin ja toisin. Tilanteessa 20-16 FC:n valmennus otti aikalisän. Sen jälkeen tahtipuikko oli meillä erävoittoon saakka (25-19).

Toinen erä alkoi meiltä huonosti ja FC pääsi 4-0 johtoon. Sitten peli tasoittui Marin syötöllä 4-4. Sen jälkeen edettiin tilanteeseen 7-11, jolloin Pekka otti aikalisän ja herätteli joukkueen peliä.  Sallan syöttö puri ja tilanne kääntyi 12-12 jolloin vastustajlle aikalisä. Lyydian syötöllä saimme johdon päälle ja FC otti 17-14 tilanteessa aikalisän, sen Lyyti kuittasi parilla ässällä. FC taisteli ja haastoi tilanteeksi 20-20. Erän loppu oli trilleriä ja lopulta  voitto (25-22) 2-0.

Toinen vastustajamme oli Ylöjärven pallo. Lähdimme eri kuusikolla aloitukseen. Alun haparoinnin jälkeen joukkuepeli saattiin uomiinsa ja Annan syöttövuorolla 6-8 tilanteessa hänen hyvä syöttönsä horjutti vastustajan vastaanottoa, useampi ässä ja vastustajan huonot nostot passarille kolmeen metriin käänsivät tilanteen meille 19-9. Helmin neljällä syötöllä tilanne muuttui eräpallotilanteeksi. Wilman nelospaikan tappolyönnillä erä meille lopulta 25-10.

Toiseen erään muutettiin taasen eri pelaajia. Huolimaton syöttely  siivitti molemminpuolin erän alkupuolta. Tilannteessa 7-3 asteli Anna taasen syöttöruutuun tehden tuhoisaa jälkeä 11-4, tähän mennessä vastustaja oli saanut kaikki pisteensä meidän syöttövirheillä. Hyvä liikkuminen ja nostopeli kentällä takasi Sallalle hyvät passimahdollisuudet. Peli-iloittelu kentällä näkyi rohkeina suorituksina mm. Selma veti superkovan hypärin ja hyökkääjät tsekkailivat ja löivät palloa rohkeasti erä (25-15) ja ottelu 2-0.

Kolmanteen peliin asteli vastaan Ylöjärven Ryhti. Ennakolta kovin vastustaja haastoi syötöllään joukkueemme vastaanottoa joka olikin erän puolivälissä melkoisessa purjeissa. Taktinen syöttövaihto Anna takakenttäkierrokselle toi meitä lähemmäksi vastustajaa. Loppuerä oli tiukkaa vääntöä kunnes Ryhdin johtaessa 22-19 valmentaja otti aikalisän. Lopperä mentiinkin tasaväkisellä pelillä lopulta erä ryhdille 25-23.

2 Erä
Tiukka tasainen tahti jatkui seuraavassakin erässä. Tilanteessa 8-8 oltiin tasapisteissä, mutta YlöR sai tämän jälkeen jälleen muutaman pisteen etumatkan. Pekka päätti ottaa aikalisän tilanteessa 11-8. Tämän jälkeen erä menikin tilanteet vaihdellen kunnes YlöR pääsi pistein 22-17 etumatkalle. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu vaan erä pelattiin täysillä loppuun asti ja tilanne saatiin tasoitettua 23-23 pisteisiin. Annan hienot syötöt siivittivät lopulta erän Valepan voittoon pistein 23-25.
3 Erä
Kolmanteen erään lähdettiin samalla hyvällä taisteluasenteella, jota nähtiin kahdessa ensimmäisessäkin erässä. Hienosta taistelusta huolimatta YlöR vei viimeisen erän voiton pistein 15-10 ja koko pelin voiton lukemin 2-1. Valepa käytti aikalisät tilanteissa 1-5 ja 13-9.

 

Takaisin