Joukkueen kuulumisia ja kauden aloitusturnaus 29.9.

30.9.2018

Joukkueemme on viime kauden jälkeen hivenen muuttunut kun ringistä jäi pois pari peluriaa ja uutena porukkaan liittyi kolme 2005 syntynyttä tyttöä. Rosterissa on siis mukana 12 pelaajaa.

Kauden tavoitteena joukkueella on menestyä C-tyttöjen SM-sarjassa siten, että pelaisimme keväällä  12 parhaan joukkueen lopputurnauksessa.

Joukkueemme halusi osallistua myös B-tyttöjen sarjaan. Siellä meillä ei ole tavoitteena kuin saada pelikokemusta sakillemme. Turnauksista ja mahdollisuuksista riippuen tyttöjämme nähdään myös kahdessa muussakin VaLePa B-tyttöjoukkueessa, näin saamme kaikille tytöille mahdollisimman paljon peliaikaa.

Harjoittelemme kolmesti viikossa (ti, ke ja pe). Päävalmentajanamme  toimii Janne Räsänen lisäksi hänen apunaan ovat apuvalmentajina Pekka Kotilahti ja Mika Kulkkula.  Joukkueemme muina toimijoina ovat Jenni Malmström (jojo), Taina Hakala (rahuri), Mika Kuusela (tilastointi) ja Tero Mäkelä (tiedotus). Lopuksi on mukava todeta, että edellämainittujen lisäksi kaikki huoltajat ovat aina mukana turnausjärjestelyissä kykyjensä ja mahdollisuuksiensa mukaan kuten nytkin.

Kauden aloitus joukkueemme (B-tytöissä nimemme on VaLePa 3) osalta alkoi B-tyttöjen kotiturnauksella, jonka järjestimme Vexve areenalla la 29.9. Muina joukkueina olivat VaLePa 1, Koiviston Isku Porista ja Euran Raiku.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui VaLePa 1. Ottelu oli virheiden sävyttämä ja osalla pelaajista kauden ensimmäisen pelin jännitys näkyi otteissa, lopputulos VaLePa 3 – Valepa 1  0-2 (10-25, 23-25) hyvä haasto toiseen erään meiltä.  Toisessa pelissä Koiviston iskua vastaan peli näyttikin jo ihan erilaiselta. Hyvä liikkuminen ja ilonen peli-ilme kasvoilla tuotti 2-0 (25-8, 25-14)voiton joukkueellemme. Kolmas pelimme olikin tiukkaa vääntöä samanikäisiä euralaisia vastaan. Toinen erä menikin jopa jatkopalloille saakka. Lopulta 2-0 (25-20, 27-25) voitto meille. Seuraava turnauksemme onkin jo tulevana lauantaina Ylöjärvellä  C-tyttöjen sarjassa. -TM-

 

Takaisin