Alueturnaus Alastarolla 11.3.2018

11.3.2018

Ensimmäinen peli Maskun Katajaa vastaan alkoi  meidän kovalla syötöllä 7-0. Tilanne olikin äkkiä 12-1 ja Masku käytti toisenkin aikalisän. Masku aloitti tästä nousun ja VaLePa otti aikalisän tilanteessa 18-12. Erä tasoittui loppua kohti ja Masku taisteli itselleen  erävoiton pistein 26-24. Toinen erä kulki tasaisissa merkeissä lähes vuoropistein tilanteessa 9-13 VaLePa oli pakotettu aikalisään, kun Masku kiristi peliotettaan. Vastaanottopelimme murtui ja erä ja ottelu lipui Katajalle 25-14.

Toinen ottelumme Euraa vastaan alkoi tasaisissa merkeissä. Peli näytti ihan lentopallolta ja vähän toisella kymmenellä VaLePa sai pelin rullaamaan. Haapasen ja Santalan syöttövuoroilla tilanteeksi kehkeytyi 21-15. Loppuerä rypisteltiin VaLePan  johdossa, erä meille 25-20.

Toiseen erään jatkettiin samalla kuusikolla. Tasaista oli peli kuin pohjanmaan pellot. Tilanteessa 16-15 oli VaLePan aikalisä kun  Euran syöttö rikkoi pahasti vastaanottoamme. Loppuerän hyvät ja painavat hyökkäyksemme toivat meille arvokkaan voiton 25-20 (2-0).

Välieräpeli Vampulaa vastaan alkoi huonolla syötöllä ja vastaanotolla. Äkkiä tilanne oli Vampulalle 12-1. Haapasen syötöllä pääsimme vähän kiinni peliin, kunnes Vampula kiristi otettaan. Lukemat tylyt Vampulalle 25-10. Toinen erä oli tasaista vääntöä  viiteentoista eräpisteeseen saakka. VaLePan muutama heikohko hyökkäys ja nosto antoivat 19-15 johdon. Valmennus koitti aikalisällä herätellä porukkaa, hyvän loppupöhinän jälkeen erä kuitenkin Vampulalle 25-22 (0-2).

Peli nro 2. EuRaa vastaan:  Pelaajajärjestys oli normaalista poikkeava ja se näkyi pienenä alkukankeutena.Santala yp ja Malmström libero.  Koko erä mentiin takamatkalla erä Raikulle 25-17.

Toisessa erässä EuRan varma syöttö ja meidän hyökkäysvirheet antoivat EuRalle hyvän etumatkan. Väsymys näkyi peliotteissa ja kuin varkain erä vieraille 25-18 (0-2).

-TPM-

 

 

Takaisin