Petäjävesi 16.12.2017, Turnauskuulumisia

16.12.2017

Ensimmäisellä tytöllä oli herätyskello soinut jo klo 5.00. Pelimatka Keski-Suomeen alkoi seitsemältä. Ikävä flunssa oli kaatanut muutamia pelaajiamme sairastuvalle. Matkaan lähti reipas kuusikko: Aada, Helmi, Ida, Jenny, Salla ja Selma. Orituvalla nautimme maittavan aamiaisen, josta matka jatkui sankassa lumipyryssä kohti Petäjävettä. Ensimmäinen ottelu alkoi klo 11.30 vastustajana oli MesTo, Tampereelta. Tyttöjen peli lähti hyvin liikkeele. Alun syöttövirheiden jälkeen peli sujui kaikilla osa-alueilla mallikkaasti. Tarkka nostopeli antoi Sallalle mahdollisuudet hyvään pelinrakenteluun,erä VaLePalle  (25-12). Toinen erä alkoi tasaisemmeissa merkeissä tilanteessa (8-8) Aadan syöttövuorolla pääsimme johtoasemaan (14-9). Tämän aseman tytöt säilyttivät loppuun asti erä (25-12) ja ottelu meille (2-0).

Klo 14.15 alkoi peli Petäjäveden Petäjäisiä vastaan. Pitkän ruokatauon jälkeen peli alkoi tasaisssa merkeissä. VaLePan painavampi syöttö ja rohkeampi hyökkäyspeli olivat erävoitottomme avainsanat, erä VaLePalle (25-14).

Toiseen erään lähdimme yllättäen samalla kuusikolla 😉  Erän alku alkoo VaLePan rynnistyksellä (6-1)  PetPet ei saanut syöttöjä nousemaan ja teki luvattoman paljon syöttövirheitä. Äkkiä tilanne muuttui VaLePan johdoksi Idan pitkällä syötttöputkella (15-3) Kova syöttöpeli jatkui Jennyn vuorollakin ( 20-4). Erä  ja ottelu lopulta VaLePalle (25-7), (2-0)

Kolmannessa pelissä klo 15.15 vastaan asettui ennakolta kovin vastus Oriveden Ponnistus. Ensimmäinen erä alkoi OrPon heiluttaessa tahtipuikkoa. Aadan syöttövuoro alkaessa tilnne (9-11) pääsimme (13-11) johtoon.  Jannen ottaessa aikalisän tilanteessa (16-19) hän herätteli tytöt taistoon, Loppuerä oli tiukkaa tasaista vääntöä joka kääntyi voitoksi lopulta (25-22).

Toinen erä oli alusta alkaen odotetustikkin tiukkaa vääntöä. Väsymys näkyi otteissa ja erä oli kaikkea muuta kuin kaunista katseltavaa…mutta erittäin jännittävää 🙂 erä (25-19), ottelu (2-0) ja turnausvoitto VaLePalle.

-TPM-

 

Takaisin