Turnauskuulumisia Äetsän turnauksesta 26.11.

26.11.2017


Ainakaan pitkä turnausmatka ja lyhyet yöunet eivät vaivanneet tyttöjemme valmistautumista turnakseen. Iloiset ilmeet näkyivät heidän kasvoiltaan jo lämmittelyvaiheessa, mikä lupaili hyvää pelipäivää. Ensimmäisenä vastuksena klo 11.00 oli paikallinen FC-57. Ensimmäinen erä alkoi VaLePan erinomaisella peliasenteella. Kova syöttö, näyttävät puolustukset ja lujat hyökkäyslyönnit toivat 25-14 erävoiton. Toinen erä oli toisintoa ensimmäiselle erä VaLePalle 25-13. Päivä alkoi siis otteluvoitolla.

Toinen ottelu Porilaista Koivisto Iskua vastaan alkoi klo 12.15,  heti alkuun joukkueen peli oli esimerkillistä. Iloa katsomoon toivat erityisesti tyttöjen puhe ja kenttäpuolustus. Kova syöttö rikkoi vastustajan vastaanottoa ja helpohkot hyökkäykset antoivat joukkueellemme mahdollisuuden jatkopallojen päättämiseen. Helppo ensimmäisen erän voitto toi ehkä hyvän olon tunnetta ja toinen erä etenikin tasaisesti yli kymmenen pisteen tilanteessa 15-13 alkoi Selman syöttövuoro, joka toi seitsemän tärkeää pistettä joukkueelle ja riittävän etumatkan erävoittoon.  Erät VaLePalle 2-0 (25-11, 25-18).

Kolmas ottelu HPK:ta  vastaan alkoi klo 13.20   Pitkänhuiskea vastustajajoukkue oli voittanut molemmat pelinsä, joten ottelun panoksena oli lohkovoitto. Vastustajan paha syöttö aiheutti vaikeuksia nostajillemme ja nostot lipsuivat usein vastustajan puolelle. Jannen ottamilla aikalisillä  korostettiin huolellisuutta ja rauhallisuutta nostoihin. Hyvätkin hyökkäykset vastustajamme poimi ylös varsin hyvin. Erän loppupuolella tyttömme nostivat todellisen taisteluilmeen kasvoilleen. Tilanteen ollessa 17-22 Aadan syöttövuoron aikana nostimme tilanteeksi  22-22.  Tiukan taistelun jälkeen erävoitto meille 26-24. Toiseen erään lähdettiin samalla kuusikolla kuin ensimmäiseenkin. Toiseesta erästä uskallankin kirjoittaa, että kauden tiukin erä. Minkään pallorallin voitto tullut kummallekkaan joukueelle ilmaiseksi, vaan hikeä vuodatettiin oikein kunnolla. HPK:lle erävoitto 25-21. Kolmas erä oli jatkoa toiselle. Kolmaskin erä ja voitto kuitenkin HPK:lle (15-12). Säilytimme paikkamme G-poolissa ja kolmen viikon kuluttua vastaan saamme Oriveden OrPon, Tamperelaisen Meston ja Petäjäveteläisen Pet Petin. -TPM-

Takaisin