Pronssimitalit D-tytöt 04 joukkueelle

10.4.2017

9.4.2017

Tyttöjen ensimmäinen peli Vexvellä alkoi klo 10.00. Vastaan asettui Paimion Yritys. Pelin alku ei luvannut joukkueellemme hyvää ja vastustaja johti erää pitkin erää. Alun unen jälkeen tytöt kokosivat joukkuepelin pukkuhiljaa kasaan ja taistelivat erävoiton. Toinen erä oli ensimmäisen toisinto. Joukkueen jännitystila oli kova ja Paimio pääsi jo 22-11 johtoon, sitten tapahtui käänne VaLePan tytöt taistelivat joka pallosta ja käänsivät toisen erän erävoiton itselleen ja voiton pelistä 2-0. Paikka välieriin oli saavutettu.

Välierässä vastaan asettui kauden aikana voittamaton Euran Passarit. Kivikova vastus ei antautunut tälläkään kertaa vaikka kaikkemme annoimmekin. Vastustajalle selvä 2-0 voitto.

Pronssiottelussa saimme vastaamme Maskun Katajan. Katsomossa ja kentällä vallitsi huima tunnelma ja ääntä riitti. Ensimmäinen erä mentiin VaLePan hallinnassa ja siitä joukkuelle tulikin erävoitto. Toinenkin erä näytti menevän tytöille, mutta erän lopussa ote karkasi vastustajalle ja pelin ratkaisu siirtyi kolmanteen erään. Kolmas erä oli tiukkaa vääntöä ja vasta 10-10 tilanteessa VaLePa pääsi ensikertaa johtoon. Lopulta erä ja otteluvoitto VaLePalle pistein 16-14. (2-1)

Finaalipelin EuRa- OrPo voitti EuRa (2-0)

Pronssimitalistit joukkuekuvassa:

 

IMG_2684-1

 

Takaisin