Finaaliturnaus 1. päivän kuulumisia

8.4.2017

VaLePan D-tytöt 04 joukkue pelasi ensimmäisenä pelipäivänä loistavat kolme ottelua. Ensimmäinen vastustaja oli OrPo. Voitetun ensimmäisen erän jälkeen tytöt sortuivat kentällä pieniin virheisiin ja lopulta OrPo voitti ottelun 2-1. Toisessa ottelussa saatiin vastaan EuRan hakkurit, hyvällä joukkuepelillä voitto kotiin 2-0. Kolmanteen peliin vastaan asettui Ltu Littoisista. Tyttöjen hyvä peli-ilme jatkui tässäkin ottelussa ja mukavia tuuletuksia oli ilo seurata, ansaittu 2-0 voitto ja sijoitus lohko kakkonen. Iso käsi tytöiltä VaLePan liigamiehistölle, koska tämänpäiväinen voitto takasi joukkueellemme mahdollisuuden pelata huomiset sunnuntain  9.4. välierä ja finaaliottelut Vexve Areenalla. Pelit alkavat siis klo 10.00 Vexvellä, jolloin VaLePa kohtaa Paimion Yrityksen.

Takaisin