Raporttia Eurasta 12.2.

12.2.2017

vIMG_20170212_111931

Aikainen sunnuntaiherätys oli taas tiedossa, kun tällä kertaa suuntasimme D-tyttöjoukkueen kanssa Euraan. Ensimäinen peli oli heti klo 10.00 kotijoukkuetta vastaan. Ensimmäisessä erässä tytöt haastoivat vastustajaa aina tilanteeseen 18-18. Muutama oma virhe tämän jälkeen antoi EuRalaisille etumatkan jota emme saaneet kiinni, erä EuRalle(25-20). Toiseen erässä toisenlainen kuusikko sai mahdollisuuden haastaa vastustajaa. VaLePan hyvä syöttökään ei saanut EuRalaisten vastaanottoa rikki ja vastustajan monipuoliset hyökkäykset päättyivät lopulta VaLePan kenttään tai ne toimitettiin puolustuksen jälkeen helppoina virheinä yli rajojen, erä selvästi EuRalle (25-9) .Voitto siis EuRalle 2-0.

Toisessa pelissa vastaan asettautui Narvi Pallon Lapista. Tiukka peli venyi kolmieräiseksi päätyen lopulta VaLePan 2-1 voittoon (25-22,19-25,15-7). Vastustajajoukkue liikkui hyvin ja välillä tuntui, että pallorallit ei pääty koskaan. Hyvillä rajaan suunnatuilla ja välillä keskihyökkäyksilläkin VaLePa väänsi itselleen voiton kolmannessa erässä. Koko pelin ajan nostopelimme oli hyvää. Valmentajan toivoma joukkuepeli alkoi lopussa näkyä hymynä kaikkien pelaajien ilmeissä.

IMG_20170212_123725

Kolmanteen otteluun vastustajaksi asettui OrPo. Tunnin pelin odottelu oli tytöillemme ilmeisemmin liikaa. Ensimmäisessä erässä saimme yhdeksän pistettä. Toiseen erään Janne herätteli puheellaan tyttöihin taisteluhenkeä, erä etenikin yli puolenvälin VaLePan johdossa. OrPo kiristi otettaan erän loppupuoliskolla ja taisteli 25-22 erävoiton, peli siis OrPolle 2-0.  –TPM-

Takaisin