Raportti A-pooliturnaus Vexvellä su 22.1.

26.1.2017

Joukkueemme järjesti 22.1. kotiturnauksen Vexve areenalla. Lauantainen liigajoukkueen  Sammon kaato oli tytöillä tuoreessa muistissa ja joukkue lähti itsekkin pelaamaan kovia pelejä hyvällä asenteella. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Salon Viesti. Aamun ensimmäinen peli on aina haastava kun  pitää heräillä heti kovaan taistoon, niin tälläkin kertaa. Tiukan ensimmäisen erän jälkeen saatiin ottelusta voitto  VaLePa:lle 2-0 (25-23, 25-15).

Toisessa pelissä saimme vastaan lähes paikallisvastustajan LeKi:n Lempäälästä, hyvin puolustava vastustajajoukkue  aiheutti pitkiä palloralleja, jotka tyttömme tällä kertaa voittivat. Peli VaLePa:lle 2-0(25-18,25-13).

Kolmannessa ottelussa vastaan asettui kivenkova D-tyttöjen Lounais-Suomen alueen  kauden kaikkia pelejä dominoinut EuRa:n joukkue. Tavoitteenamme oli kaataa vastustaja kotikentällämme. Tiukkojen pallorallien ja raikuvien tuuletusten värittämä peli venyi kolmieräiseksi. Viimeisessä erässä joukkeemme energiataso pääsi hivenen  laskemaan ja lopputuloksena voitto EuRa:lle 2-1 (23-25,25,23,15-7). Seuraava D-AM turnaus järjestetään Eurassa ja siellä hyvin liikkuvalla joukkueellamme on uusi mahdollisuus haastaa sarjaykkönen. -TPM-

Takaisin