B-tytöt Focukselle positiivinen kauden päätös Loimaalla

19.4.2019

Turnaus alkoi periteisesti herättelevällä ulkolenkillä. Lämmittely sisällä myöskin tehtiin huolellisesti eli peleihin olimme valmiina. Tiedossa oli, että yksi joukkue, Arsi, oli peruuttanut tulonsa, joten pelejä tulisi olemaan vain kaksi. Tulevat pelit olisivat kolme-eräisiä.

Ensimmäinen peli Jankkoa vastaan aloitettiin rauhallisesti hyvin suorituksin, joten ensimmäisen erän tulos oli selkeä Valepalle. Toisessa erässä laitettiin lisää höyryä ja peli sekosi. Erä Jankkolle. Kolmannessa erässä palattiin ensimmäisen erän taktiikkaan ja erä saatiin käännettyä Valepalle. Tuloksena 2-1 voitto. 

Heti perään alkoi peli Koi-Iskua vastaan. Juurikaan tankkaukselle ei ollut aikaa. Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti ja Valepa oli jo karussa ja viemässä erää. Sitten Koi-Iskun kova syöttäjä käänsi pelin vastustajalle. Pettymys koettiin, kun palloa ei saatu nostettua. Erä Koi-Iskulle 26-24. Toinen erä meni vielä murehtiessa suhteellisen helposti Koi-Iskulle. Kolmanteen erään lähdettiin sisuuntuneena tietäen, että kauden viimeinen erä edessä, joillekin jopa uran viimeinen. Erä oli laadukasta lentopalloa ja usko alkoi välillä hiipua. Energiat loppuivat ja tilanne oli tiukka. Likkojen hieno pelihuumori ja peräänantamattomuus toi Valepalle hienon 30-28 voiton. Ilo oli ylimmillään, joka näkyy kuvastakin. Oli hienoa päättää kausi voittoon!

Kiitos joukkueelle hienosta päivästä!

Terveisin Valepan B-tytöt Focus ja Petri

Takaisin