B-tytöt Focus matkusti E-poolin turnaukseen Euraan

2.12.2018

Valmentaja Harri Reunanen: Eurassa eilen semmoinen ok päivä, vaikka enemmänkin olisi ollut otettavissa.

Ekassa pelissä Ylöjärvi kaatui tiukan väännön jälkeen 2-0. Erien ratkaisupalloissa meillä piti keskittyminen paremmin. Päivän tärkeimmässä pelissä Vampulaa vastaan ei oltu valmiita ja vastaanotto tökki pahasti. Toisessa erässä saimme hiukan otetta pelistä, mutta vastustaja piti tasonsa paremmin eikä meidän vastaanotto korjaantunut riittävästi. Viimeiseen peliin kotijoukkuetta vastaan tytöt olivat latautuneet hyvin ja vastustajalla tuntui jo pitkä päivä painavan enemmän. Ajoittain pelissä oli jo yllätysvoiton makuakin ja tytöt taistelivat hienosti. Syöttö-vastaanottopeliin tämäkin ratkesi Euralle, mutta meiltä silti päivän parasta peliä. Yhteenvetona joukkue peĺasi tasaisesti, eikä ketään voi nostaa ylitse muiden ja toisaalta kukaan ei pahasti epäonnistunutkaan. Eikun eteenpäin… 👍

Takaisin