B-tytöt Focus nousi puhtaalla turnausvoitolla E-pooliin

11.11.2018

B-tyttöjen haastajajaoukkue suuntasti lauantaina 10.11. turnaukseen Tesoman komealle palloiluhallille. Vastassa kotijoukkue MesTo sekä Ylöjärven Ryhti ja Koiviston Isku. Alla valmentaja Harri Reunasen raportti päivästä:

Eka peli Koiviston Iskua vastaan alussa nihkeää ja helppoja virheitä tuli runsaasti. Erävoitto kuitenkin tuli 25-23. Toisessa erässä peli vapautui ja roolit alkoivat löytyä. Erä 25-17 ja ottelu meille 2-0.

Toinen peli Ylöjärveä vastaan oli meiltä päivän parasta tekemistä. Ottelu oli alusta asti tasainen ja kumpikin joukkue taisteli joka pallosta. Erien lopuissa meillä kuitenkin keskittyminen piti paremmin ja helppoja virheitä ei tullut. Hieno voitto erin 2-1, pisteet 25-22, 23-25, 16-14.

Kolmannessa pelissä Mestoa, ennakolta heikointa joukkuetta vastaan, oli selvästi asenneongelmaa, vaikka korostin omaa peliä eikä mennä vastustajan mukaan. Ensimmäinen erä meni sitten Mestolle 25-23. Toisessa erässä joukkue ryhdistäytyi ja erä meille 25-14. Kolmannessa erässä taas vaikeaa. Heti alussa Mesto 4-1 johtoon. Aikalisä toi kuitenkin tulosta ja saimme otetta peliin. Erä eteni tasaisesti 10-11 tilanteeseen asti, mutta meillä jälleen keskittyminen piti paremmin ja vastustaja teki ratkaisevat virheet. Erä meille 15-13 ja ottelu 2-1.

Kokonaisuutena turnaus sujui meiltä hienosti ja tasaisuus oli päivän parasta antia koko joukkueella eikä pitkiä notkahduksia tullut. Positiivisesti yllättivät ja ylittivät itsensä Jenna ja Siiri. 🙌👍

Takaisin