Haastajajoukkue VaLePa 2 kovassa seurassa Sääksjärven koululla

1.10.2018

Harri Reunasen valmentama VaLePan B-tyttöjen haastajajoukkue lähti seitsemän tytön voimin tasoturnaukseen Lempäälän Sääksjärvelle. Matkassa mukana olivat passari Siiri Lehto, yleispelaajat Henna Kopi sekä C-tytöistä avuksi tullut Ida Dörig, hakkuri Hanna Reunanen (kapteeni), keskitorjujat Hilary ja Elvira Nganou sekä libero Jenna Vieras. Haastajilla on vielä hyvin vähän yhteistä pelikokemusta, kun mukana on kaksi VaLePaan Somerolta siirtynyttä tyttöä sekä yksi C-tyttö. Joukkue oli myös asetettu kovaan lohkoon, kun vastassa oli viime kaudella SM-neloseksi yltänyt Ylöjärven Ryhti, C-tyttöjen SM-seiska Lempäälän Kisa sekä molemmissa sarjoissa myös hyvin pelannat Kalevan Lentopallo. Haaste kauden ensimmäiseen turnaukseen oli siis äärimmäisen kova.

Päivän avauspelissä etenkin tyttöjen vastaanotto ja yhteispeli hakivat vielä uomiaan, kun entisestään vahvistunut LeKi lähti pelaamaan rohkeaa peliä. Ensimmäinen erä vastustajalle 8-25. Toisessa erässä peli alkoi jo löytyä paremmin, mutta LeKi oli vielä liian vahva 16-25.

Seuraavassa pelissä kohdattiin KaLe, jota lähdettiin haastamaan jo tosissaan. Tasatahtia edennyt ensimmäinen erä kääntyi kuitenkin niukasti tamperelaisille 22-25. Toinen erä päättyi KaLelle jo hieman selvemmin 14-25.

Viimeiseen peliin verkon toiselle puolelle asettui Ylöjärven Ryhti, joka on yksi B-tyttöjen sarjan ennakkosuosikeista. Etenkin vastaanotto oli VaLePalla tässä pelissä jo parempaa, mutta Ryhti oli odotetusti vahvempi 13-25, 14-25.

Kovista vastustajista huolimatta VaLePan ilme oli iloinen koko päivän, ja taisteluilme lupasi hyvää. Joukkueen pelit jatkuvat jo kahden viikon päästä lauantaina 13.10. Sylvään koululla, kun F-poolin turnauksessa vastaan asettuvat VaLePan C-tytöistä muodostuva VaLePa 3 sekä Maskun Kataja Murto. Tervetuloa kannustamaan paikan päälle!

Takaisin