Turnauskuulumiset 2.2.2019 Kiikoinen

Kotijoukkue Valepa B2-pojat sekä Jyle, NaPa ja LaihLu

Ottelut kotijoukkueen osalta ei alkanut normaalisti: Vastaanottoa ei heti saatu hyvälle tasolle, samalla syötöistä jäi tehot ja rohkeus puuttumaan. Näin tuli erästä tappiollinen. Toiseen erään saatiin runsaasti lisää yritystä ja tehoa, näin erävoitto kotiin. Kolmas erä: Hieman vaisumpaa alkuun, ja jäätiin vastustajasta, eikä tavoitettu hyvästä suorituksista huolimatta, joten 1-2 tappio. Vastustaja oli siis taitavampi.

Toinen ottelu NaPaa vastaan: Koko ottelun ajan oltiin niskan päällä . Syötöt parani roimasti, torjunta onnistumisia ja ulospäin näkyvä ILME oli jo joukkueen toimintaa. Voitto 2-0, todella hyvä asia!

Kolmas ottelu LaihLu vastaan: Nahkea aloitus, ehkä väsymystäkin. Hyvät syötöt, sekä muutamat loistavat puolustukset saivat aikaan lisää yritystä, jaksamista ja HYMYÄ. Toinen erä oli täysin omissa käsissä ja makea voitto koko ottelusta, jälleen jatkossa. Mahtavaa!

Kotiturnauksen onnistumisen kuorrutti: Vanhemmat sekä toimijat. Suoriuduimme erinomaisesti, josta Iso Kiitos! ”Jäpä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *