Turnauskuulumiset

La 12.1.2019 Alajärvi

Vilppulan joulukuisen lohkotippumisen jälkeen B lohkosta C:hen, joukkueemme matkusti tammikuulla Alajärvelle. Muita joukkueita oli Kempele, Virtain Veikot ja Alajärvi. Matkustus tehtiin päivää ennen pelipaikan läheisyyteen, jotta saatiin hyvät yöunet ja aamureippailut. Kaiken piti olla kunnossa, mutta ensimmäinen ottelu…mikään ei onnistunut ja 2-0 tappio. Kempele oli varsinkin toisessa erässä etevämpi.

Toiseen otteluun tsemppi päälle ja yritys parani. Saatiin hyviä onnistumisia ja 2-1 voitto. Tämä piristi ryhmää.

Pitkän tauon jälkeen kolmas ottelu alkoi hieman vaisusti. Muutama todella hyvä onnistuminen: Syötöissä ja puolustuksessa. Nämä nosti peli-ilon todella huippuun. Ottelun 2-0 voitto, samalla lohkosäilyminen. Hieno juttu!

Helmikuun alussa onkin sitten edessä kotiturnaus! ”Jäpä”


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *