B-poikien turnauskuulumisia

B pojat 2 kilpajoukkue 13.10.2018 lentopallokuulumiset:

 

Pojilla 3 ottelua:

Ensimmäinen Loimua vastaan, jossa valmentaja halusi kokeilla “uskottavampaa” ykkös-hyökkäystä, ja tämä ei onnistunut ja palattiin alkuasemiin. Tappioerän jälkeen kaksi selvää erävoittoa. Peli päättyi Valepan voittoon 2-1

 

Vantaan lentopalloa vastaan oli toinen ottelu. Pelin hallinta oli itsellä, ei paniikki paikkoja. Tasainen kokonaisuus joukkueelta, joka oli hienoa. Ottelu päättyi 2-0 Valepan hyväksi.

 

Kolmas ottelu oli Laihian lujaa vastaan. Ottelu pelattiin yhden passarin systeemillä. Heti alussa jäätiin pahasti alakynteen, vaihdoilla vielä tasoitettiin tilanteeseen 20-20. Muutama harmittava virhe, ei vastustajan hyvyyttä, ja erä hävittiin. “ Vaihtomiesten” TAHTO-HALU fiilis oli huippua, joka oli hienoa!

Toinen erä aloitettiin pelaajilla, jotka jäivät kentälle. Nyt alkuun vain epäonnistumisia, vaihdoista huolimatta ei löytynyt johtajaa, taistelijaa. Ei löydetty tehoja suorituksiin. Kaikkia harmitti tappio, eli voitontahto on olemassa!  Peli päättyi Laihian voittoon 2-0. Seuraavaksi sitten matkataan Himangalle!

“JÄPÄ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *