Vilppulan Tähti haki revanssin Valepa M2 joukkueesta 11.11.2018 Kiikoisissa Toukolan Koululla

18.11.2018

Vilppula hävisi avausottelunsa Lokakuussa 3-0 Valepan M2 joukkueelle. Etukäteen oli tiedossa että motivointia Vilppulan puolelta tähän otteluun ei ollut tarvetta.

 

Valepan poikien otteissa painoi edellisen päivän pitkä B-poikien turnausmatka Pielavedelle. Varsinkin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä suoria vastaanottovirheitä tuli liikaa kun jalat eivät liikkuneet tarvittavalla tavalla. Vilppula pelasi vahvaa torjuntapeliä ja hyökkäykset olivat tappavan tehokkaita. Vilppulallekin tuli virheputkia mutta kokemuksensa kautta he pitivät pelin hallussaan. Hakkuri Santeri Salonen ja yleispelaaja Daniel Heinonen toimivat Vilppulan tehomiehinä. Toisessa erässä Valepa pystyi ohittamaan Vilppulan torjuntaa ja esitti muutoinkin tasapainoista pelaamista yleispelaajien Olli Kivimäen ja Jonatan Rantasen johdolla. Myös keskeltä hyökännyt Johannes Raittinen esitti pirteitä otteita. Tämä ei kuitenkaan riittänyt ja Vilppula otti revanssin lukemin 3-0 (25-19, 25-21, 25-14).

 

Valepan parhaat pistemiehet olivat Olli Kivimäki 11, Aleksi Savolainen 8 ja Jonatan Rantanen 5. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Valepan Aleksi Savolainen ja Vilppulan Daniel Heinonen.

Takaisin