VaLePalle savosta 2. sija

10.9.2018

VaLePan naisjoukkue matkusti viikonloppuna Kuopioon perinteiseen Savon Sanomien syysturnaukseen. Lauantaina selvästi viimekaudesta vahvistunut joukkue ei hävinnyt erääkään, voittaen kaikki neljä otteluaan puhtaasti 2-0. Viisaasti laajaa materiaaliaan hyödyntänyt VaLePa jaksoi hienosti pitkän päivän.

Sunnuntaina turnauksen ainoa tappio Mikkelin Passareille tarkoitti sastamalalaisille 2. sijaa. Kokonaisuudessa VaLePa pelasi 7 ottelua kahteen päivään ja valmennus pääsi kokeilemaan erilaisia kokoonpanoja lokakuussa alkavaa sarjakautta ajatellen. Ensimmäinen kotipeli VaLePa-KaLe pelataan Sylväällä su 7.10.

 

 

Johanna Pekkarinen tuo kokemuksellaan rauhallisuutta kentälle. Yhdessä  Teija Vuorenmaan kanssa tekivät vakuuttavaa jälkeä laitahyökkäyksissä.

 

Joukkueen kuopuksiin lukeutuva Viia Rainio ihastutti Savossa taidoillaan.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista