Lähde mukaan lasten harrasteliikuntaryhmään!

21.6.2018

Haluaisitko saada oman liikuntaharrastuksen, mutta et tiedä vielä lajiasi tai et halua lähteä kilpailutoimintaan. Jos vastauksesi on kyllä, tule mukaan lasten harrasteliikuntaryhmään. Ryhmän tavoitteena on tutustua lentopalloon ja muihinkin pallolajeihin valmentajan johdolla ja lisätä liikunnan iloa ilman kilpaurheilumaisia tavoitteita. Aiempaa kokemusta liikuntalajeista ei tarvitse olla. Ryhmä on tarkoitettu noin 10-12-vuotiaille lapsille. Harrasteryhmässä opitaan liikunnan perustaitoja, pidetään hauskaa yhdessä ja opitaan toimimaan yhdessä muiden kanssa.

Ilmoittautumiset 8.10.2018 mennessä: janne.kangaskokko@valepa.fi (voit toki tulla mukaan ryhmään myöhemminkin)

 

Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17.00-18.30 Varilan salissa. Toiminta alkaa ma 22.10.2018 ja jatkuu keväällä 7.1.-27.5.2019. Ryhmä aloittaa mikäli osallistujia saadaan tarpeeksi. Ryhmän hinta on vain 50€/osallistuja, mikä kattaa koko kauden. Hinta sisältää  VaLePan jäsenmaksun, vakuutuksen, ohjauksen, t-paidan ja shortsit.

Toimintaa järjestää yhteistyössä JunnuVaLepa ja  KIMPASSA-hankkeen työntekijät.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista