Lähde mukaan naisten harrastejoukkueeseen!

28.5.2018

Junnu Valepa suunnittelee perustettavaksi naisten harrastelentopallojoukkueen. Joukkueen tarkoitus on toteuttaa niin sanottu harrastepolku tyttöurheilijoille VaLePassa. Joukkueeseen voi lähteä pienemmällä ajallisella panostuksella kuin esimerkiksi tehoharjoittelu ryhmiin. Joukkue ja harjoitukset ovat lähtökohtaisesti vapaat kaikille halukkaille, niin juniori-ikäisille kuin aikuispelaajillekin. Joukkue voi osallistua halutessaan esimerkiksi naisten 2-sarjan.

Nyt joukkueeseen tarvitaan erityisesti PELAAJIA sekä VALMENTAJA. Jos olet kiinnostunut asiasta ota yhteyttä junioripäällikkö Janne Kangaskokkoon.

puh. 044-5095326

janne.kangaskokko@valepa.fi

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista