JunnuValepan toiminnanlinjaus ja valmennuslinjaus päivitetty

26.4.2018

JunnuValepa on päivittänyt toiminnanlinjauksensa ja valmennuslijauksen. Uusi toiminnanlinjaus löytyy oppaat ja lomakkeet välilehdeltä, valmennuslinjaus valmennusmateriaalit välilehdeltä. Oppaat myös tämän artikkelin lopussa.

Kaikkien seuran toiminnassa mukana olevien on syytä perehtyä em. linjauksiin, jotta jokainen ymmärtää omat oikeutensa ja velvollisuutensa sekä ovat tietoisia yleisesti toimintaa ohjaavista linjauksista.

Molempia linjauksia tullaan päivittämään edelleen säännöllisesti. Seurassa toimivilta henkilöiltä odotetaan ja otetaan mielellään vastaan palautetta ja kehitysajatuksia linjausten päivittämiseen liittyen.

 

JunnuValepa valmennuslinjaus 2018-

JunnuValepa toiminnanlinjaus 2018

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista