Vuoden 2018 Ässä-turnaus oli menestys

24.4.2018

Osallistujien ryhmäkuva. Kiitos OP Sastamala, Levoranta sekä S-market Sastamala palkinnoista.

21.4. lauantaina järjestettiin jo neljäs Ässä-turnaus, jossa G-ikäluokan juniorit pääsivät ensimmäistä kertaa kokemaan turnauspelaamisen jännitystä. Viime vuonna turnauksessa oli mukana yhteensä kuusi VaLePan joukkuetta. Tänä vuonna joukkuemäärä oli 13, joiden mukana yksi vieraileva joukkuekin aina pääkaupunkiseudulta asti, kun NaLe osallistui turnaukseen.

Turnaus pelattiin ei enempää eikä vähempää kuin Vexve Areenalla. Käytössä olivat kaikki kolme kenttää. Yhden erän pelejä pelattiin taukoamatta kello 11.00-14.00. Tämän jälkeen koko turnausporukka pääsi vielä nauttimaan Liigajoukkueen mestaruusjuhlista torille.

Ottelut pelattiin sovelletuilla F-juniorien säännöillä, joissa pallon kiinniottaminen ja heittäminen olivat suhteellisen vapaasti sallittua. Onnistumisia ja iloisia sekä keskittyneitä ilmeitä oli nähtävillä kentillä. Niin kuin urheiluun kuuluu, myös pettymys paistoi hetkittäin läpi kasvoilta, kunnes taas keksittiin jotain uutta ja kiinnostavaa touhua.

Jokainen turnaukseen osallistunut juniori palkittiin Sastamalan Osuuspankin jumpparepuilla, joiden sisään tarjosi yllätyksiä sekä S-Market Sastamala kuin Levorannan Autoliikekin.

Koko turnauksen historian ajan S-market Sastamala on ollut vahvasti tukemassa sen läpivientiä. Niin tänäkin vuonna. Iso kiitos kaikkien 40 lapsen sekä heidän vanhempiensa puolesta turnauksen mahdollistamisesta.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista