VaLePa:n B-tytöt -01 raivasivat tiensä SM-finaaleihin

19.3.2018

Lauantaina ratkaistiin 12 parasta joukkuetta B-tyttöjen SM-finaaliturnaukseen. Joukkueita valtakunnallisessa sarjassa pelaa tällä kaudella yhteensä 91. VaLePan kanssa samassa välierässä pelasivat Pihtiputaan Ploki, Someron Pallo ja WoWo Rovaniemeltä. Somerolla pelatussa turnauksessa tytöt hävisivät ensin SoPalle 1-2, mutta  voittivat molemmat Plokin ja WoWo:n 2-1.

Hieman yskähdellen käynnistynyt peli parani päivän mittaan ja viimeiset voittoerät sekä hurjat hyökkäykset antoivat myrskyvaroituksen tulevasta. Korkealta ja kovaa lyödyt hyökkäykset ja ratkaisuhetkillä otetut ”tappotorjunnat” saivat vastustajat vapisemaan.

B-tyttömme pääsivät siis ansaitusti 14.-15. huhtikuuta pelattavaan finaaliturnaukseen. Kuinka korkealle VaLePa sijoittuu lopulta, jää nähtäväksi. Mainittakoon, että seuramme B-tytöt eivät ole koskaan aikaisemmin selvinnyt SM-finaaleihin. Nyt päästiin, ja se on komeeta se!

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista