VaLePan naisten kausi päättyi kotitappioon

12.2.2018

Teemu Ryyppä yritti herätellä joukkuettaan aikalisällä

Naistenjoukkue pelasi viimeisen ottelunsa sunnuntaina Sylväällä, ja hävisi sen Aitolahden Riennolle 0-3 (19-25, 21-25, 20-25). 2-sarjan lohko kuutosta johtava AitRi oli selvästi kokeneempi ja suoritukset tasaisempia kuin VaLePalla, joka näin ollen jäi sarjataulukossa seitsemänneksi kymmenellä sarjapisteellä.

Pisteitä arvokkaampaa kokemusta aikuisten peleistä nuoret tytöt sen sijaan saivat kauden mittaan rutkasti. Etenkin syötössä on merkittävä ero junnusarjojen ja 2-sarjan välillä. Kovaa syöttöä vastaanottavat yleispelaajat sekä liberot joutuvat pelaamaan äärirajoilla.

VaLePalla SUUNNITTEILLA SATSAUKSIA NAISTENJOUKKUEESEEN

Pitkäjänteinen työ tyttöjunioreiden parissa on saamassa uuden ”vaihteen”. Seurassa on  merkittäviä suunnitelmia toiminnan kehittämiseksi jatkossa, ja profiloituminen myös naislentopallon saralla. Sastamalassa 2-sarjapeleissä katsojamäärät ovat omaa luokkaansa lähes kaikkiin muihin paikkakuntiin nähden. Tämä kertoo aidosta kiinnostuksesta myös naislentopalloa kohtaan, ja siihen halutaan jatkossa panostaa yhä enemmän.

Vuorenmaan lentopalloperheen kuopus Teija on yksi VaLePan lahjakkaimmista tytöistä, joille tahdotaan tarjota mahdollisuus kehittyä omassa seurassaan.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista