VaLePa-1 pelasi lauantaina 10.2.2018 Kiteellä B-poikien C-poolissa

12.2.2018

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan tuli kotijoukkue Kiteen Urheilijat. Ensimmäisessä erässä VaLePan vastaanotto ja hyökkäyspeli olivat jäässä ja kotijoukkue karkasi jo 10-1 johtoon. Tämän jälkeen VaLePa ryhdistäytyi, mutta etumatka oli liian pitkä ja erä Kiteelle. Tämän jälkeen VaLePa sai vastaanoton ja hyökkäyspelin kulkemaan. Toinen ja kolmas erä olivat VaLePan näytöstä pelin joka alueella ja ottelu lopulta VaLePalle 2-1. Miro Lehtinen viihtyi syöttöruudussa ja pelin ylivoimaisesti paras pistemies oli Olli Kivimäki 24 (+19).

Toisessa pelissä vastassa oli Maskun Kataja. Ensimmäinen erä eteni tasaisesti joukkueiden tehdessä pisteitä vuorotahtiin. VaLePan jatkohyökkäykset tekivät tuhoa erän lopussa ja varmistivat erävoiton. Toinen erä oli tasaista vääntöä kunnes erän lopulla VaLePa otti mukavan tuntuisen johdon. Masku kiri kuitenkin tasoihin ja edettiin jatkopisteille. Matias Suvanto pelasi rohkeaa passipeliä. Aatu Niemelä ja Juho Haapaniemi tekivät hyvän sisääntulon peliin. Lopullisen ratkaisun ottelulle teki Aaro Pihlajamäki komeilla syötöillä. Peli 2-0 VaLePalle. Pelin tehokkain pelaaja oli Aleksi Savolainen 6 (+6).

Päivän viimeisessä pelissä vastaan tuli Raision Loimu. VaLePa aloitti pirteästi ja esitti hyvää vastaanotto- ja torjuntapeliä. Hyvä syöttö erän lopussa varmisti ensimmäisen erän voiton VaLePalle. Toisessa erässä VaLePan vastaanottohyökkäysvirheet kovan torjunnan edessä pitivät Loimun pelissä mukana. Erän lopussa VaLePan kova syöttö toi jo 5 ottelupalloa. Loimu taisteli tiukasti ja nousi tasoihin. Jatkopisteillä edettiin tasatahtiin kunnes Aleksi Savolainen otti ratkaisevan torjunnan ja peli suoraan 2-0 VaLePalle. Leevi Liikonen teki hienoa työtä syöttöruudussa. Ottelun tehokkain pelaaja oli Olli Kivimäki 12 (+5).

Oli ilo nähdä vaihtoruletin tuovan kentälle uutta virtaa ja onnistuneita suorituksia. Edellisissä turnauksissa Libero tontilla oli ollut haasteita ja nyt myös sillä tontille saatiin todella hyvät vastaanotto tehot. Libero vastuun jakoivat Aku Heikkilä Ja Jeremias Saukola.

Turnauksen kolme parasta pistemiestä olivat Olli Kivimäki 45 (+28), Aleksi Savolainen 23 (+12) ja Johannes Raittinen 12 (+9).

Turnausvoiton myötä VaLePan pääsee välieriin hyvistä asetelmista. Välierät pelataan 17.3.2018 Sastamalassa ja vastassa ovat  Maskun Kataja, Alahärmän Kisa ja A-Volley.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista