VaLePan A-poikien turnausraportti

9.2.2018

VaLePan A-pojat kävivät viikonvaihteessa Salossa rakkaan vihollisen Viestin isännöimassä A-pooliturnauksessa, jossa jaossa oli kunnian lisäksi välieräturnausten lohkojaot.

Turnaus alkoi juuri Viestin ja VaLePan kohtaamisella. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöa puoliväliin asti, jossa Viesti sai muutaman pinnan kaulan ja pitikin sen erän loppuun asti.
Toinen erä oli alusta asti VaLePalle vähän nihkeää pelaamista ja Viesti kuittasikin erän ehkä vähän liiankin helposti ja vei näin koko ottelun 2-0.

Toiseen otteluunsa VaLePa sai vastaansa Karhulan Veikot. VaLePa aloitti ottelun loistavasti, painosti syötöllä heti alusta Veikot yksinkertaisiin hyökkäyksiin ja torjui sekä puolusti pallot ja vei sitä kautta erän selvästi. Toinen erä oli sitten tasaisempi, kuten usein helposti menneen erän jälkeen tapahtuu. VaLePan syöttö ei toiminut aivan yhtä tehokkaasti ja Veikot pääsi paremmin peliin kiinni. Erää mentiin tasatahtiin aina loppupisteille asti, jossa Veikot kuittasi tarvittavan eron ja vei toisen erän. Kolmas erä oli taistelua jokasesta pisteestä. Pistejohto vaihteli koko erän ja VaLePa oli vielä 12-11 johdossa, mutta Veikot nousi vielä ohi ja vei erän ja koko ottelun 2-1.

VaLePan kolmas ottelu Pielaveden Sampoa vastaan olikin enää paremminkin pelailua ilman isompaa panosta, vaikka toki voittaja saa vastaansa välierälohkoon vastustajia alimmista pooleista. VaLePa hoiteli ottelun helpohkosti 2-0 ja sijoittui turnauksessa kolmanneksi. Kuun lopulla pelattavaan välieräturnaukseen VaLePan lisäksi tulevat Loimu, Loimaan Jankko ja Kauhavan Visa. Turnaus pelattaneen Loimaalla.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista