VaLePan B-pojat pronssille Säkylän Paavo turnauksessa

9.1.2018

VaLePan B-pojat osallistuivat loppiaisena 6.1.2018 Säkylähallissa pelattuun Paavo-turnaukseen. Turnauksessa muut joukkueet olivat Säkylän Urheilijat, Valtapallo, Baboons, Kataja B, Narvi Pallo, Euran Raiku ja Raisio Pater Nestorit.

VaLePan B-pojat aloitti alkusarjan pelit kohtaamalla Raisio Pater Nestorit, jolla oli selvästi eniten kokemusta kaikista mukana olleista joukkueista. VaLePan B-pojat aloittivat pelin vahvasti ja tekivät hienoja suorituksia koko ensimmäisen erän ajan, jossa nähtiin vain 2 omaa virhettä. Toisessa erässä peli tasoittui, mutta vahva vastaanotto- ja hyökkäyspeli varmisti selkeän 2-0 voiton VaLePalle.

Seuraavassa pelissä vastaan asettui Euran Raiku. Valepan B-poikien hyvä vastaanotto ja erityisesti tehokas jatkohyökkäys rikkoi Euran tiiviin torjunnan toistuvasti. Peli Valepan B-pojille suoraan 2-0.

Seuraavaksi vastassa oli Narvi Pallo ja heidän pelinsä oli todella vakuuttavaa ja Valepan B-poikien taistelu ei riittänyt tällä kertaa, vaan peli selvästi 2-0 Narvi Pallolle. Hyvät onnistumiset kahdessa edellisessä pelissä toivat VaLePan B-pojille alkulohkon toisen sijan.

Välierävaiheessa vastaan tuli Säkylän Urheilijat. VaLePan B-pojat esittivät kauden parasta peliä ja erityisesti hyökkäyspeli toimi loistavasti, vaikka vastassa oli todella kova torjunta ja armoton puolustusjoukkue. Säkylän urheilijoiden huippupassari jakoi toistuvasti täydellisiä hyökkäyspaikkoja ja erityisesti erien lopussa kokemus ja varma hyökkäyspeli olivat vielä liikaa VaLePan B-pojille. Peli Säkylän urheilijoille 2-0 ja VaLePan B-pojat pronssiotteluun.

VaLePan B-poikien ja Baboons pronssipelistä tuli varsinainen mielien taistelu, jossa vastustajat olivat jo saunailta mielessä ja näin ollen henkisesti vahvempi VaLePan B-pojat saivat nostaa pronssipystin ilmaan.

Joukkueessa pelasivat Olli Kivimäki, Aatu Niemelä, Aleksi Savolainen, Johannes Raittinen, Leevi Liikonen, Aaro Pihlajamäki, Matias Suvanto, Aku Heikkilä ja Jeremias Saukola.

Joukkueen parhaana pelaajana palkittiin Aatu Niemelä, joka esiintyi loistavasti erityisesti Säkylää vastaan pelatussa ottelussa ja koko turnauksen parhaat pistemiehet olivat Olli Kivimäki 41 (+31) ja Aleksi Savolainen 33 (+22).

 

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista