C-pojille tiukkoja tappioita B-poolissa

29.11.2017

Valepan C-pojat -03 suuntasi lauantaina 25.11 Ruskoon SM-sarjan B-poolin turnaukseen. Turnausisäntänä toimi Raision Loimu ja kaksi muuta vastusta olivat Jyle Jyväskylästä sekä Himangan Roima.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Raision Loimu. Valepan pojat alussa täysin unessa, vastaanotto vaikeuksissa ja ne vähät paikat jotka päästiin hyökkäämään oli hyökkäspeli turhan varovaista. Ensimmäinen aikalisä otettiin tilanteessa 1-5, ja toinen tilanteessa 6-12. Hieman peli toisen aikalisän jälkeen virkistyi, mutta aivan erän lopussa Loimu takoi hyvällä syöttöpelillä taululle tylyt lukemat 25-10. Erätauolla poikia heräteltiin vähän tiukempaan sävyyn, tämä auttoi sillä ilme ja tahtotila oli aivan erinäköistä. Vastuunkantajia löytyi ja ratkaisut oli kauttaaltaan rohkeampia. Erä Valepalle 25-17. Kolmannessa erässä nähtiin hienoja taistelupalloja molemmilta joukkueilta, voitontahto oli kova molemmin puolin. Kuitenkin jälleen erän ratkaisuhetkillä Valepan poikien suoritukset jäivät hieman varovaisiksi, näin ollen rohkeampi joukkue Loimu vei kolmannen erän 15-7 ja koko ottelun 2-1.

Toiseen peliin vastaan asettui Jyle Jyväskylästä. Isoksi teemaksi tähän peliin asetimme puolustuspelin parantamisen joka osa-alueella. Tämä näkyi ja joukkue puolusti lukuisia palloja peliin ottelun aikana, esittäen kauden parhaan pelinsä. Jyle ratkaisi ottelun itselleen muutamalla kovalla syöttövuorolla ja vei ottelun 2-0 (25-15,27-25). Hieno esitys kuitenkin Valepan pojilta ja mitään ei annettu ilmaiseksi vastustajalle.

Viimeisessä vastaan tuli Himangan Roima. Edellisen pelin kova taistelu alkoi ottelun edetessä näkymään poikien energiatasossa, ja aivan samalle tasolle emme tässä pelissä yltäneet mitä olimme esittäneet Jyleä vastaan. Tiukan taistelun jälkeen ottelu Roimalle 2-0 (25-17,25-20).

Turnauksen onnistujiin kuului ehdottomasti Kalle Santala, joka otti vastuuta sillon kun joukkue kipeimmin vastuunkantajaa tarvitsi. Myös passarit Jonne Suutari ja Ville Pääkkönen esitti varmoja otteita läpi turnauksen.

Joukkueemme jäi turnauksessa neljänneksi ja tie vie seuraavaksi C-pooliin. Turnaus on kotiturnauksemme ja se järjestetään Stormin koululla 16.12. Tervetuloa kannustamaan C-pojat takaisin voittojen tielle!

Jukka Tapio

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista